Prachtige winst RCL tegen Berkum

Goed en spannend voetbal op Sportpark de Bloemerd in Leiderdorp. RCL ontving het Zwolse Berkum en haalde met maar liefst 6-2 uit na een 2-0 stand bij rust. Die stand bij de pauze was zeker niet in overeenstemming met het vertoonde spel. Berkum deed zich zelf wel te kort maar er was niemand die zich daar bij de thuisploeg druk om maakte.

vv RCL - vv Berkum
Berkum kwam verdienstelijk terug en op gelijke hoogte in het begin van de tweede helft en sluitpost Hannah van den Heuvel van RCL hield met opvallende reddingen haar team in de wedstrijd. Maar die situatie voelde niet goed bij de rood-witte ploeg.

vv RCL - vv Berkum
De veerkracht met inzet en karakter maakte duidelijk dat daar geen genoegen mee werd genomen. De ruimte werd gevonden via de vleugels en swingend de combinaties met de doelpunten. Vier stuks voor Geke Maat en Lesley Landweer en Annebel Schoonderwoerd beide een maal. Ook scoorde Isis Kindt in eigen doel en Marika Purgacz voor Berkum. De wedstrijd stond onder de bezielende leiding van scheidsrechter Leen Molenaar uit Waddinxveen die een goede wedstrijd floot.

vv RCL - vv Berkum
In de Hoofdklasse vrouwen het belangrijke duel tussen RCL en het Zwolse Berkum. Zowel de Racing als Berkum konden de drie punten heel goed gebruiken. Vooraf de spanning en dat specifiek bij Geke Maat van RCL die toch wel even fijntjes liet weten dat het vandaag haar dag zou worden. En met die uitspraak zou ze later het gelijk aan haar zijde krijgen door simpel vier keer doel te treffen. Het hoofdveld van de Bloemerd wordt onderhanden genomen en laten we hopen dat dit nu eens grondig gaat gebeuren. Dus op het snelle en warme kunstgras maar met meer snelheid en techniek.
Thuisploeg RCL startte goed maar de Zwolse meiden zette met twee hoekschoppen de puntjes op de i met Femke van den Dijssel en Merlin Tiemens. Een vrije trap in de zesde minuut van Kyra Scheggetmann pakte Racing sluitpost Hannah van den Heuvel met klasse. Daarop volgend was het aan de andere kant Geke Maat die van afstand uithaalde.

vv RCL - vv Berkum
RCL kreeg vat op het spel en zette zelfverzekerd druk. Liet Berkum niet spelen en stoorde vroeg. Dat opportune spel had in de tiende minuut succes voor de Leiderdorpsen. Het jagen op de bal van Yara Haasnoot gevolgd door de pass op Annebel Schoonderwoerd die rechts meters mocht maken. Vervolgens de voorzet en daar stond Geke Maat die direct uithaalde en via de onderkant van de lat scoorde.

vv RCL - vv Berkum
RCL op een 1-0 voorsprong en dat vroeg in het duel. Twee minuten later was het even schrikken met scheidsrechter Molenaar die door z’n knie ging en even een momentje nam. De hulptroepen van de beide teams hielpen de leidsman weer op de been. Immers, op Nationale Molendag zonder Molenaar aan de slag kan uiteraard niet.

vv RCL - vv Berkum
In de 20e minuut kwam RCL op een verrassende 2-0 voorsprong. Romy Siera werd onderuit gelopen door Marika Purgacz en een vrije trap volgde. Aanvoerster Lesley Landweer nam het leer op haar pantoffel en via het hoofd van Geke Maat veranderde de baan van het schot en was sluitpost Jasmijn Talens kansloos. RCL op een riante voorsprong met twee doelpunten van Geke Maat maar Berkum vocht zich terug in het duel.

vv RCL - vv Berkum
Suzie Visscher met de opbouw en mogelijkheden voor Marika Purgacz en Merlin Tiemens. De Racing verdedigsters Kim Buijn en Ella Woermann stonden onder druk en Hannah van den Heuvel deed haar werk onder de lat met verve. RCL hield stand maar moest wel degelijk terug.

vv RCL - vv Berkum
In de tweede helft was het direct Berkum dat orde op zaken stelde. Rosan Hilbink met de opbouw en van afstand schoot Marika Purgacz de aansluitingstreffer in de touwen. We schrijven de 47e minuut en een minuut later kregen Femke van den Dijssel en Merlin Tiemens fraaie mogelijkheden maar de Racing verdedigsters gaven geen krimp.

vv RCL - vv Berkum
In de 52e minuut kreeg RCL de beste mogelijkheid om verder afstand te nemen. Annebel Schoonderwoerd snel op rechts en de voorzet perfect op Romy Siera die het leer er gewoon in had kunnen lopen of op het hoofd had kunnen nemen. Na afloop vertelde Romy Siera dat ze schrok van de mogelijkheid en niet wist wat te doen.

vv RCL - vv Berkum
In de 58e minuut kwam Berkum niet geheel onverdiend op gelijke hoogte. Suzie Visscher en Kyra Scheggetmann met Merlin Tiemens die de ruimte kreeg en op doel schoot. Tiemens werd geholpen door verdedigster Isis Kindt die het leer verkeerd raakte en haar eigen doelvrouw de gang naar het net liet maken. Ach, de nummer dertien in het veld, een week met vrijdag de dertiende en een volle maan, nu… het kan verkeren, nietwaar.

vv RCL - vv Berkum
De ploegen op gelijke hoogte en Hannah van den Heuvel hield de Racing in de wedstrijd door schoten van Merlin Tiemens en Marika Purgacz vakbekwaam te pareren.
De thuisploeg herstelde zich en de kracht vloeide zichtbaar in het team. Kreeg de controle over het duel weer volledig in handen.

vv RCL - vv Berkum
In de 60e minuut prima werk van Romy Siera die het balletje breed legde op aanvoerster Lesley Landweer die met een droge knal RCL op een 3-2 voorsprong bracht. Drie minuten later opnieuw zo’n keurige aanval met de pass van Yara Haasnoot op Geke Maat die haar derde van de middag scoorde en de stand op 4-2 bracht.

vv RCL - vv Berkum
De thuisploeg wilde duidelijk meer en Yara Haasnoot schoot rakelings naast. In de 81e minuut scoorde Annebel Schoonderwoerd op aangeven van Tamara Schaafstra de 5-2. Een prima actie en keurig afgerond met de snelle Schoonderwoerd.

vv RCL - vv Berkum
In de allerlaatste minuut was het opnieuw Schoonderwoerd die zich knap vrijspeelde op rechts. De pass op de inkomende Geke Maat en die bepaalde de eindstand van het duel op 6-2.

vv RCL - vv Berkum
Een meer dan verdiende overwinning op basis van de veerkracht die de rood-witte ploeg liet zien in de tweede helft. Techniek en tactiek kwamen toen weer in balans met de lef die de ploeg toch even fijntjes etaleerde. Berkum was goed teruggekomen in het duel maar RCL was het meest effectief en benutte bovendien de kansen. Sluitpost Hannah van den Heuvel sleepte de Racing er doorheen en Geke Maat speelde doortastend, was uiterst koelbloedig en scoorde vier maal.
Berkum ontvangt komende zaterdag thuis The Knickerbockers uit Groningen. De aanvang is 14.30 uur. RCL gaat naar Friesland en speelt tegen Stiens. De aanvang op Sportpark It Gryn is om 15.00 uur.

Meer beelden van het duel tussen RCL en Berkum ziet u hier

DSVP en Schaesberg spelen gelijk

Uitstekend duel op Sportpark de Groene Wijdte in Pijnacker tussen de meiden onder 17 van DSVP en Schaesberg. Een stuk propaganda voor het vrouwenvoetbal met fraaie acties en doelpunten. Spannend was het ook want bij winst van DSVP zou het team kampioen zijn in de vierde Divisie Zuid.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
Dat feest ging op de valreep niet door want in blessuretijd scoorden de meiden uit het Limburgse Landgraaf de gelijkmaker. Een wedstrijd ook met twee gezichten. In het eerste deel was het overtuigend DSVP dat de volledige regie in handen had maar slechts twee maal scoorde. Die 2-0 voorsprong kon de thuisploeg niet vasthouden in het tweede deel. Daarin was het juist Schaesberg dat het middenveld in handen had en er een verdienstelijk 2-2 gelijkspel uit sleepte.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Rene de Jong die een prima wedstrijd floot.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
DSVP openende sterk met Isabella Pieters die haar eerste inzet naast zag gaan. Maar ook Noa Crump was er in die beginfase wel heel dichtbij.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
In de achtste minuut kwam DSVP op voorsprong. Isabella Pieters sterk op rechts met de perfecte pass op de inkomende Cheraya Zwarts die het leer snoeihard in de touwen schoot. Thuisploeg DSVP dicteerde het spel en in hoog tempo werd het spel gespeeld. De blauwwitte formatie duidelijk scherper in de duels en creëerde een veelvoud van mogelijkheden om de stand een ander aanzien te geven. In de 17e minuut opnieuw  Isabella Pieters met weer de pass op Cheraya Zwarts die geheel vrij voor open doel naast schoot.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
DSVP had in deze fase van de sportieve strijd veel meer afstand moeten nemen. Dat zou ook zeker niet onverdiend zijn want de ploeg speelde technisch als tactisch een schitterende partij voetbal. Schaesberg kwam er in die fase niet in voor. Pas na een ruime twintig minuten waren het Tasmin Lafnoune en Isa Kramer met wat tegengas en de ploeg creëerde wat kleine mogelijkheden uit stilstaande momenten.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
In de 28e minuut kwam DSVP op een 2-0 voorsprong. Een hoekschop genomen door Isabella Pieters werd door Tessa Schouten en Cheraya Zwarts weer koppend in de doelmond gebracht. Uit de scrimmage die volgde schoot Mirte van Koppen het leer achter Brenda Badenhop in de touwen en de 2-0 was een feit.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
Voor de meiden uit het Limburgse Landgraaf was Roos Beaujean met een hoekschop gevaarlijk en lanceerde Jule Middendorf een projectiel dat door Merel Speckens werd gepareerd.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
DSVP overtuigend en ogenschijnlijk op het kampioenshap afstevenend. Maar met het opkomende tij veranderde de koers volledig. De ploeg uit Landgraaf kreeg de regie in handen en heerste op het middenveld en zette heel brutaal druk op de vesting van DSVP. Goed werk van Jule Middendorf, Daimy Sleebe en Tasmin Lafnoune die de druk op de ketel hield. In de 50e minuut scoorde Schaesberg de aansluitingstreffer.

https://www.flickr.com/photos/95028150@N06/albums/72177720298737692
Naomi van Loon scoorde met een fraaie lob welke onhoudbaar was voor Merel Speckens. Met nog een half uur te gaan en een 2-1 stand werd het spannend want DSVP probeerde onder de druk uit te komen maar dat lukte toch niet. Wel kreeg Anouk Vasse een aantal uitstekende mogelijkheden om de stand een ander aanzien te geven.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
Ook een inzet van Vasse kwam met kletterend geluid tegen de dwarsligger aan. Vette pech voor DSVP en voor Schaesberg juist een bron van inspiratie.

In de blessuretijd kwamen de Limburgse meiden zelfs naast DSVP. Het was Chelsea Kraussen die als een duiveltje uit een doosje raak schoot en de eindstand van dit spektakelstuk op 2-2 bepaalde.

DSVP - vv Schaesberg (Landelijk)
DSVP nog net geen kampioen maar ook in deze wedstrijd was het voetbal de allergrootste winnaar. Uitstekend spel in hoog tempo gespeeld waarbij DSVP in de eerste helft het spelbeeld bepaalde en Schaesberg dat deed in het tweede deel.
Voor de Limburge meiden voelde dit gelijkspel als een mentale overwinning om een 2-0 achterstand om te buigen naar een verdienstelijk gelijkspel.
DSVP verzuimde echter in de eerste helft ruimer afstand te nemen. Kreeg daarvoor zelfs alle mogelijkheden maar scoren was er verder niet bij. De eindstand was wel een juiste afspiegeling van het spelbeeld.  Komende zaterdag kan DSVP tegen Fortuna’54 wel de kampioensvlag in top hangen. Een gelijkspel is dan al voldoende. Aanvang van het duel op Sportpark De Groene Wijdte is om 11.15 uur.

Meer beelden van het duel tussen DSVP en Schaesberg ziet u hier.

Ter Leede snoept twee punten af van Berkel

Berkel liet wel heel belangrijke punten achter in Sassenheim. Na een 1-0 stand bij rust werd het een 1-1 gelijkspel. De punten werden verdeeld en gezien het spelbeeld was dit een juiste uitslag. Voor het tweede team van Ter Leede scoorde in de eerste helft Julie van den Berg. De net ingevallen Anouk Bernoster van Berkel zorgde voor de gelijkmaker in de tweede helft. De wedstrijd was in goede handen van leidsman Merlijn Zirkzee die een goede wedstrijd floot.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
De nummer vier tegen nummer vijf in de Eerste Klasse A voor vrouwen waar Berkel nog steeds aanspraak kan maken op een van de hoofdprijzen van dit seizoen. Maar het zat er dit keer niet in op Sportpark De Roodemolen in Sassenheim om aan te treden tegen het tweede vrouwenteam van Ter Leede. Berkel speelde ongeïnspireerd in het eerste deel en veel te laat kwam de machine op stoom.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
Thuisploeg Ter Leede daarentegen vormde een hecht blok en streed vol beleving voor iedere meter. En dat was nu juist het verschil tussen de twee kemphanen. Wel oogde Berkel technisch vaardiger maar enig profijt leverde dat niet op.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
Berkel startte goed met pressievoetbal en schoten vanuit de tweede lijn van Anouk Angkotta en Demi Verlangen. Na vijf minuten was het toch de thuisploeg die goed opbouwend en gedegen voetbal op de mat liet zien.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
Joyce de Reus en Eva Horst met aan de andere kant Renate Bos en Lotte Knuif. Wel waren de bezoeksters beter in het kortere tikwerk met Peta Houting, Allyssa Daal en Lindy Hogedoorn maar dat leverde geen rendement op. Het was werkvoetbal voor Ter Leede met een hechte laatste linie waarin Berkel geen bres kon slaan.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
In de 23e minuut kwam Ter Leede op voorsprong. Het was Julie van den Berg die uit een scrimmage het leer in de verste hoek achter sluitpost Bianca Troost in de touwen schoot. Een zeker niet onverdiende stand terwijl de thuisploeg zelf meer mogelijkheden creëerde via Romy Dalebout en Eva Horst.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
Wel de dreiging van Berkel maar verder dan de zestien mocht de formatie van Sanne Dekkers niet komen. Lindy Hogedoorn en Allyssa Daal kregen vlak voor het rustsignaal wel goede mogelijkheden maar hun inzetten gingen net naast en over.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
Na de pauze wilde Ter Leede duidelijk meer en Mandy van Dijk kreeg een goede mogelijkheid. Maar Berkel hield achterin stand en gaf niets meer weg. Kreeg nu wel een veldoverwicht en bepaalde wel het spelbeeld. Maar een doorbraak forceren was er niet bij. In de 52e minuut kreeg Anouk Angkotta de kans en ven later ook Allyssa Daal. Het waren de eerste speldenprikken van het offensief maar de scherpte ontbrak bij de voorwaartsen uit Lansingerland.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
Annebel Schrijver hield stand op een inzet van Lindy Hogedoorn. Berkel bracht Anouk Bernoster in het team en dat had in de 66e minuut direct al effect. Een hoekschop van Anouk Angkotta en het achterin bij Ter Leede niet goed wegwerken van het leer. Daarvan profiteerde Anouk Bernoster die uit de scrimmage raak schoot en Berkel op gelijke hoogte bracht naast Ter Leede.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
Berkel zette druk en wilde duidelijk meer maar liep in de fuik die de Sassenheims meiden hadden opgezet. De beste mogelijkheid kreeg tien minuten voor tijd nog Julie van den Berg die vrij op het doel mocht af gaan maar te gehaast te werk ging. Natuurlijk was het Berkel met de aanvallen maar een doorbraak kon niet geforceerd worden en bleef de stand 1-1.

vv Ter Leede II - cvv Berkel
Een matig duel met een juiste einduitslag waarin Berkel niet in het zo vertrouwde spel kwam. De verdienste ook van de Ter Leede speelsters die bijkans geen ruimte weggaf. Bianca Troost had er in het begin van de tweede helft nog alle vertrouwen in en kreeg bijna haar gelijk maar de echte beleving ontbrak. Het sportieve duel verdiende ook geen winnaar. Ter Leede wellicht de morele overwinnaar dat als een eenheid streed en geen ruimte weggaf.

Komende week speelt Berkel in Ede tegen Blauw-Geel ’55. Aftrap op Sportpark Peppelensteeg is om 12.30 uur. Ter Leede vertrekt naar Wilnis om het tegen CSW op te nemen. Het duel neemt om 14.30 uur een aanvang.

Meer beelden van Ter Leede tegen Berkel ziet u hier.

RCL pakt punt tegen koploper Oranje Nassau

Een uiterst aantrekkelijke wedstrijd in de Hoofdklasse vrouwen tussen RCL en Oranje Nassau uit Groningen. Het werd een doelpuntloos gelijkspel dat het aankijken meer dan waard was. De beste mogelijkheden waren wel van de thuisploeg.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
Oranje Nassau, de gedoodverfde kampioenskandidaat, wilde niets meer dan de drie punten meenemen en in de eerste fase zag dat er ook naar uit. Echter, een ontketend en tactisch uitstekend spelend RCL dacht daar naar een kwartier spel toch heel anders over. De Leiderdorpsen creëerden de beste mogelijkheden en deden zichzelf in feite nog te kort. Niettemin voelde dit gelijkspel als een overwinning en dat werd gevierd. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Joop Lamers die een uitstekende wedstrijd floot.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
Goed technisch voetbal op de akker van Sportpark de Bloemerd bijkans onmogelijk maar gelukkig was er wel gesproeid. Oranje Nassau startte goed met een aanvallen van Evelien Mensies en Ilse Meekma. Daaropvolgend de actie van Robin Potters die heel brutaal Annebel Schoonderwoerd wegstuurde maar zich vastliep op Gemma Nijst.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
Oranje Nassau speelde behendig de bal rond en oefende pressie uit. In de vierde minuut een scherpe hoekschop van Sanne Beerta die door Ilse Meekma net naast werd geschoten. Druk van de Groningse formatie met aanvoerster Marieke Baas, Josefien Slump, Floor van der Heide en Lara Engelsman maar sluitpost Hannah van den Heuvel hield met opvallende acties de Racing in de wedstrijd.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
In hoog tempo werd het leer rondgespeeld met een aanvallend Oranje Nassau. Daartegenover de snelle counters van RCL met Annebel Schoonderwoerd en Geke Maat en dat zorgde ook voor gevaar. In de eerste fase was de titelkandidaat Oranje Nassau de bovenliggende partij maar het tij keerde. Nadat eerst Lara Engelsman uit een vrije trap van Sanne Beerta doelvrouw Hannah van den Heuvel gestrekt deed gaan kwam RCL onder de druk vandaan en kreeg het zelfs de regie van het aantrekkelijke en spannende duel in handen.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
In de 19e minuut probeerde aanvoerster Lesley Landweer het van afstand en een minuut later was het Yara Haasnoot die randje zestien net naast schoot. Het lukte niet om de score te openen maar RCL danste op de aanvalsgolven in een sterke fase waarbij het Oranje Nassau niet liet spelen. De ploeg uit Groningen werd vastgezet op eigen helft door een ontketende rood-witte formatie dat bruiste van energie waarbij collectiviteit, beleving en inzet wel heel duidelijk aanwezig was.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
De Racing creëerde mogelijkheden met Yara Haasnoot en Annebel Schoonderwoerd en ook Geke Maat kreeg een kans om van te watertanden. In de 40e minuut opnieuw Geke Maat met de allerbeste mogelijkheid maar sluitpost Anne Adelheid van der Baan zat daar goed tussen. Vlak voor het rustsignaal probeerde Yara Haasnoot het nog even maar het bleef dubbelblank met de pauze.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
In de tweede helft een iets rustiger tempo met wat meer pressie van Oranje Nassau maar RCL gaf niets weg. Posities werden vlekkeloos overgenomen en niets aan het toeval overgelaten. Emma Verdaasdonk, Robin Potters, Isis Kindt, Ella Woermann en Kim Buijn gaven geen meter terrein prijs waardoor het voor de Groningse voorwaartsen bijna geen mogelijkheid was om een doorbraak te forceren.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
Floor van der Heide en Kirsten Wiersema waren er wel dichtbij maar Hannah van den Heuvel pareerde de inzetten met klasse. Aan de andere kant schoot Annebel Schoonderwoerd terloops voorlangs en het vertrouwen in eigen kunnen ebde weg bij de formatie uit Groningen.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
RCL daarentegen domineerde maar de acties van Annebel Schoonderwoerd, Lesley Landweer en Susanne Hoogenboom werden niet omgezet in klinkklare munt. Ashley Lieverse kreeg een prima mogelijkheid, Annebel Schoonderwoerd schoot rakelings naast maar het net werd niet gevonden. Ook Geke Maat had geschiedenis kunnen schrijven maar het lukte haar niet om te scoren. De eindstand bleef zoals het begon dus 0-0 en werden de punten verdeeld.

vv RCL - cvv Oranje Nassau
RCL had tegen de toekomstige Topklasser kunnen stunten maar deze puntendeling na een prachtige partij voetbal voelde als een overwinning.
Oranje Nassau deelde in de eerste fase de lakens uit maar dat werd later door de thuisploeg volledig overgenomen. Het gelijke spel wel een juiste afspiegeling van een heerlijk duel alhoewel RCL wel de meeste aanspraak maakte om te scoren.
Gepassioneerd en eensgezind de sportieve strijd aangaan met een hoge dosis inzet had wellicht beloond moeten worden. Maar zoals Geke Maat het verwoordde na de wedstrijd blijft de bal nog steeds rond.
vv RCL - cvv Oranje Nassau
Oranje Nassau speelt zaterdag thuis de topper tegen Stiens. De aanvang is op Sportpark Coendersborg om 12.15 uur. RCL gaat naar Heerenveense Boys in Heerenveen. Op Sportpark de Akker wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Meer beelden van RCL tegen Oranje Nassau ziet u hier

Koningsdag 2022

Het mag allemaal weer. Ook het feestvieren ter gelegenheid van de verjaardag van onze Koning. Te lang geleden, zelfs twee jaar maar nu een groots Oranjefeest. Ook in Alphen aan den Rijn in Park Rijnstroom.

Park Rijnstroom Alphen aan den Rijn Koningsdag 2022
Luna was met oma en zelfs overgrootmoeder naar het park genomen om zich heerlijk te laten verwennen. De driejarige met de blauwe kijkers en haar mooie jasje met vlindertjes en andere vogeltjes met veel oranje en blauw viel wel op. In ieder geval door Sam Shine. Het steltentheater als heuse streetperformance.

Park Rijnstroom Alphen aan den Rijn Koningsdag 2022
We kwamen onze grote vriend en zanger Thomas Berge tegen en Jelte kwam speciaal voor opa Ed de heerlijke diepe muzieknoten kraken van Long Way Blues.

Park Rijnstroom Alphen aan den Rijn Koningsdag 2022

Sneltekenaar Jeroen Busschers maakte de mooiste portretten en Magic goochelaar Wouter zorgde voor spektakel. Huysmarck deed zijn rap op eigentijdse komische wijze en voor de kleintjes en groten stond de Engeltjes zweefmolen gereed voor een toerke.

Park Rijnstroom Alphen aan den Rijn Koningsdag 2022
Sanne, met een fraaie oranje bloem in het haar, kwam met  Barbie terloops eventjes genieten van de bellenblaas van Sam Shine en was diep onder de indruk.

Maar kijk u zelf maar even naar de beelden, die treft u hier aan.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: