Over Decal

Decal Digitale Communicatie, opgericht in 1997, is een crossmedia onderneming waarin de consultancy activiteiten plaatsvinden op het gebied van grafische ontwerpen en drukwerkbegeleiding alsmede fotografie en journalistieke werkzaamheden.

Een dynamische onderneming midden in het digitale enen en nullen tijdperk. De nadruk wordt gelegd op visuele communicatie, zodat de boodschap helder overkomt.
Communicatie ook in de breedste zin van het woord. Fotojournalistiek met of zonder tekst op het gebied van sport en specials met fotoshoots in een eigen ruime studio. Naast de fotojournalistieke opdrachten is er ruimte voor creativiteit met ontwerp, vormgeving en grafische producties.

Sinds de start van de Eredivisie voor vrouwen in 2007 actief als persbureau voor tekst en of beeldmateriaal van het damesvoetbal van Oranje, de Eredivisie, Hoofd- en Eerste klasse A en C. Tot de regelmatige afnemers behoren plaatselijke en regionale dag- en nieuws/weekbladen, tijdschriften, bedrijven en internetsites.

Decal Digitale Communicatie is aangesloten bij Beroeps Fotografen Nederland en NVJ, alle leveranties zijn volgens de voorwaarden van de FotografenFederatie.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: