CSW vertrekt met drie punten uit Klaaswaal

Winst voor CSW uit Wilnis dat voor de openingswedstrijd in de Eerste Klasse A was afgereisd naar Klaaswaal om aan te treden tegen het tweede team van SSS. Na een 1-1 stand bij de pauze zegevierde CSW met 1-5.

SSS II - CSW
Na vijf minuten spel kwam thuisploeg SSS op voorsprong. Een vrije trap net buiten de zestien werd door Janita Lookermans perfect in de touwen geschoten.

Op dat moment een verdiende voorsprong want CSW kom de echte draai niet vinden. SSS de bovenliggende partij maar halverwege de eerste helft namen de meiden uit Wilnis het initiatief over.

Het voetbal was niet best maar aanvoerster Lorena Fontijn bracht CSW in de laatste minuut van de eerste helft uit een vrije trap weer op gelijke hoogte. Een fraai schot dat in de kruising verdween.

In de tweede helft walste CSW in de juiste cadans over SSS heen. In de 57e minuut scoorde Romy Haveman de 1-2 en in de 65e minuut was het Maria Mac Lean die uithaalde.
Romy Haveman zorgde vijf minuten later opnieuw voor een voltreffer voor de ploeg van coach Ruud Bijnen. En deed dat vlak voor het laatste fluitsignaal nogmaals.

Een verdiende overwinning voor CSW dat in de tweede helft het verschil duidelijk naar voren liet komen. Zaterdag gaat SSS naar Gouda om het op te nemen tegen promovendus Jodan Boys en ontvangt CSW het tweede team van Ter Leede. Aanvang van de wedstrijd in Gouda is 11.45 uur en in Wilnis is de aftrap om 14.30 uur.

Meer beelden van SSS II tegen CSW ziet u hier.