Bekerfinales West II

Te gast bij ARC op Sportpark Zegersloot in Alphen aan den Rijn. Negentig jaar jong en bruisend in het echte groene hart van ons land. Een heuse klus om de KNVB District finales in goede banen te leiden voor Arry Zwaan namens de Racing en Patrick Kok van de KNVB. Op de zeven velden werden de 23 finales gespeeld en prompt 10.00 uur gestart. Het besproeien van de fraaie velden gebeurde voor het eerst rond 11.30 uur op natuurlijke wijze met een ware hoosbui. Later opnieuw wat buien maar dan minder stevig. De zon toonde iedere keer zijn kracht en straalde tussen de buien door.
Barendrecht II wint KNVB Districtsbeker

Barendrecht II won de Districtsbeker bij de vrouwen door Berkel met 3-0 te verslaan. Een verdiende overwinning door doelpunten van Shany Flaneur, Nadine Kooij en Rachelle Ardon.

Lees hier meer over de Bekerfinale tussen Berkel en Barendrecht

Oegstgeest wint KNVB Districtsbeker

Bij de vrouwen in groep drie won Oegstgeest de beker van het tweede elftal van het organiserende ARC. Strafschoppen waren nodig om na een gelijke eindstand de bekerhouder aan te kunnen wijzen.  Oegstgeest hield het hoofd koel en ging met de bokaal aan de haal.

Lees meer en kijk naar de beelden van Oegstgeest tegen ARC II

SVS MO19 wint KNVB Districtsbeker

Bij de meiden onder 19 won SVS uit Capelle aan den IJssel onder leiding van coach Arry Willemsen van Xerxes DZB uit Rotterdam. Een nipte overwinning die al voor de pauze op het scorebord prijkte door een fraai doelpunt van Sanne Eikelenboom.

Meer leest u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: