RCL promoveert naar de Hoofdklasse

Op Sportpark Broekvelden van Rohda ’67 in Bodegraven won het Leiderdorpse RCL het nacompetitie duel met 0-3 van Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel. De Leiderdorpse Racing mag zich weer Hoofdklasser noemen. Het Zeeuwse IJzendijke werd kampioen in de Eerste Klasse en via de nacompetitie is het de ploeg van Jaclyn Leiwakabessy en Jeroen Redegeld gelukt het fel begeerde ticket voor de een na hoogste amateurklasse te bemachtigen.

Spirit - RCL
De 0-3 eindstand stond al met de pauze op het scorebord. Lesley Landweer scoorde in de 12e minuut vanaf elf meter en twee minuten later schoot Evienne Schoenmaker de 0-2 in de touwen. In de 29e minuut bepaalde Annebel Schoonderwoerd, de topscoorder van de Racing, met een fraai doelpunt de eindstand op 0-3.
RCL promoveert en daar waren speelsters en technische staf wel heel erg blij mee.

Meer beelden van Spirit tegen RCL ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: