ESTO onderuit tegen ARC

In Bodegraven kwam thuisploeg ESTO er niet aan te pas tegen ARC uit Alphen aan den Rijn. Een eenzijdige strijd onder leiding van scheidsrechter Groeneveld alhoewel dat in de eerste helft niet naar voren kwam. Bij rust was de stand 0-2 in het voordeel van de Racing en na rust tikte de formatie van coach Janet Griffioen lekker door en prijkte na 90 minuten strijd onder te warme temperaturen de 1-7 op het scorebord. Aanvoerster Shemaine Verkleij scoorde vier doelpunten. ARC gaat verder in de bekerstrijd na twee gewonnen wedstrijden.

vv ESTO - sv ARC
Derde klasser ESTO ontving tweede klasser ARC in de poulefase van de KNVB-beker. De eerste helft was aantrekkelijk om te zien waarbij de beide kemphanen elkaar aardig in evenwicht hielden. ARC kwam in de 9e minuut op voorsprong via een doelpunt van Eveline Wels maar het gevaar kwam van de meiden van coach Coby Lissenburg.

vv ESTO - sv ARC
In de afwerking kwam de thuisploeg te kort en de regie van het duel trok ARC naar zich toe. Ook bij de rood zwarte aanvalsters ontbrak het echte killers instinct terwijl sluitpost Pascal de Mik met fraaie reddingen de thuisploeg in de wedstrijd hield.
Pas in de 45e minuut scoorde de Alphense Racing de tweede treffer. Het was Britt de Wit die doelvrouw Pascal de Mik de gang naar het net liet maken.

vv ESTO - sv ARC
In het tweede deel van het duel was het ARC dat met overtuiging de klus beslechtte. De chips in de pauze hadden het gewenste effect samen met wat tactische omzettingen.
In de 48e minuut was het Racing aanvoerster Shemaine Verkley die de derde treffer voor haar rekening nam. Een minuut later werd het 0-4 via een fraai doelpunt van Eveline Wels.

vv ESTO - sv ARC
In de 58e minuut scoorde Shemaine Verkleij de 0-5. Dat ging de thuisploeg toch wel iets te ver en Fleur van Donk schoot het leer achter Romy Toebosch in de touwen.

vv ESTO - sv ARC
In de 80e en 82e minuut was het opnieuw Shemaine Verkleij die scoorde en daarmee de 1-7 eindstand bepaalde.

vv ESTO - sv ARC
ARC in ieder geval door na twee gewonnen wedstrijden. Zaterdag komt Spirit uit Ouderkerk aan de IJssel naar Sportpark Zegersloot voor het laatste duel in de poulefase. Aanvang is 11.00 uur. ESTO ontvangt in Bodegraven Bernardus uit Hazerswoude Rijndijk. Aanvang van dit bekerduel is 14.30 uur.

Meer beelden van ESTO tegen ARC ziet u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: