Claudy Cellier exposeert bij Galerie Kolff

Bij Galerie Kolff in Zoeterwoude Dorp de herfsttentoonstelling “Kunst in de Polder” met werken van Claudy Cellier. Wel een opvallend en duidelijk verband met het Groene Hart en de kleurrijke schilderijen van de Frankrijk geboren Cellier (1958) die in vele gevallen de natuur laat spreken.

Claudy Cellier
Claudy Cellier werd geboren in het zuiden van Frankrijk onder de grimmige invloedssfeer van de Pyreneeën. Ruimtelijke landerijen met een diversiteit aan gewassen met de onherbergzame ruwe natuur. Aan de andere kant onze zon met in de luwte de wijnranken.
Het was de inspiratiebron voor Cellier die met potlood, krijt en olieverfschilderijen door zelfstudie en creativiteit zich opvallend wist te uitten.

Vaak een emotionele strijd met de natuurlijke elementen van het leven.  Woont en werkt inmiddels alweer geruime tijd in ons land.
Maar de roots blijft de bron van inspiratie waarin Cellier met bladgoud, zilver en koper folies de grenzen van het bijkans onzichtbare licht laat weerspiegelen in de fraaie olieverfschilderijen.

Claudia CellierPakkend het ambachtelijke inclusief de creatieve invalshoek. Dit alles in de sfeervolle landelijke omgeving van het Groene Hart bij Galerie Kolff in Zoeterwoude Dorp. Opvallend de frisse weidse ruimte dat staat voor de bron van inspiratie om kunst en cultuur tastbaar te maken.

De tentoonstelling Kunst in de Polder met de schilderijen en tekeningen van Claudy Cellier is bij Galerie Kolff te zien van 27 augustus tot en met 17 september 2023. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00 uur of na telefonische afspraak. Het adres van Galerie Kolff is Noordbuurtseweg 2, Zoeterwoude Dorp. Het telefoonnummer is 071 – 5801458.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: