RKAVV slaat toe in Pijnacker

Het werd op Sportpark De Groene Wijdte een afgetekende 0-4 overwinning voor RKAVV. De ploeg uit Leidschendam speelde overtuigend en stond met de pauze voor met 0-1. DSVP had in de eerste fase het beste van het spel maar kon het net niet vinden. Daarna kantelde het duel en namen de meiden van Nikita van den Wijngaard en Maurice Verschoor de regie stevig in handen. Het duel was in handen van scheidsrechter Richard van den Berg uit Rotterdam die een uitstekende wedstrijd floot.

DSVP - RKAVV
Het duel tussen de grootgrutters Jumbo en Plus ofwel rood wit tegen blauw wit. Coach Wesley de Ruiter van DSVP ontbrak wegens ziekte maar zijn meiden hadden vooraf snode plannen de drie te verdelen punten in eigen huis te houden. Ook al na het verlies van woensdag toen ARC uit Alphen op bezoek kwam.

DSVP - RKAVV
In eerste instantie zag het daar wel naar uit want de thuisploeg zocht de aanval. Kansen waren er in de beginfase voor Caitlin Jerphanion en Stella van Oostrum maar scoren was er niet bij. Na 25 minuten spel namen de meiden uit Leidschendam het heft in handen en trokken het initiatief volledig naar zicht toe. Overtuigend spel met individuele acties en sterk positiespel.

DSVP - RKAVV
In de 36e minuut kreeg RKAVV loon na werken. Zoëy van den Hulst scoorde en bepaalde daarmee de ruststand op 0-1.

DSVP - RKAVV
Na de thee wilde de formatie uit Leidschendam duidelijk meer. Pressie voetbal met goede combinaties leverde nogmaals drie fraaie doelpunten op en daar waren de meiden maar wat blij mee. Een 0-4 stand en de wedstrijd gespeeld. In de laatste tien minuten probeerde de thuisploeg nog wat aan de achterstand te doen maar dat strandde voordat de haven in zicht was.

DSVP - RKAVV
Een dik verdiende overwinning voor het jubilerende RKAVV waarop niets af te dingen viel. De weg omhoog is ingeslagen en de ploeg staat op een verdienstelijke vijfde plek op de ranglijst in de Tweede Klasse B. DSVP kwam behoudens het eerste half uur niet in het stuk voor. De ploeg van Wesley de Ruiter staat nu zevende en snakt weer naar een overwinning. Wellicht zaterdag als DSVP afreist naar Den Hoorn om het op te nemen tegen de plaatselijke Sportvereniging. Aanvang is 16.00 uur. RKAVV ontvangt op Sportpark Kastelenring Ariston uit Delft. Aanvang in Leidschendam is om 12.30 uur.

Meer beelden van DSVP tegen RKAVV ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: