ARC haalt uit tegen VVOR

Voor de KNVB beker de strijd in Alphen aan den Rijn op Sportpark Zegersloot. Tweede Klasser ARC nam het op tegen het Rotterdamse VVOR dat in de Derde Klasse uitkomt. De thuisploeg haalde flink uit. Na een 2-1 stand bij rust liepen de rood-zwarten uit naar 6-1.

sv ARC - VVOR
Een verdiende overwinning met ruime cijfers. Maar daar zag het in de eerste helft helemaal niet naar uit. ARC had moeite om in het juiste ritme te komen en de meiden uit Rotterdam streden gegroepeerd voor iedere meter. Kansen kreeg de thuisploeg wel degelijk, echter het lukte niet om sluitpost Emma Warnar te passeren.

sv ARC - VVOR
Na een kwartier spel nam de ploeg van coach Nick Coster met aanvoerster Yvette Verschuur het heft in handen. Fraaie passes en mogelijkheden maar nog geen beloning.
Dat gebeurde wel in de 17e minuut. Een prima actie van Jent Bakker die zich knap vrij speelde en randje zestien diagonaal vernietigend uithaalde.

sv ARC - VVOR
De Rotterdamse ploeg van Ronald Dekker en Hans Bakker waren niet onder de indruk en met aanvoerster Eva Nieuwenhuis werden aanvallen opgezet en kregen zelfs goede mogelijkheden via Cato Heinsius. Dat zat de Racing toch niet lekker en er werd naar een hogere versnelling geschakeld. Dat resulteerde in de 29e minuut naar een verdubbeling van de score. De hard werkende Shemaine Verkleij deed wat ze moest doen en zette thuisploeg ARC op een 2-0 voorsprong.

sv ARC - VVOR
Er volgde pressie voetbal van ARC met de opkomende Kristen Papadopoulos, Julia Samsom en Sheraya Mangal maar de verdediging met Sabine Dekker, Esmée Meijerink  en Doortje Bakker hielden knap stand en zocht zelfs heel brutaal de aanval. In de 34e minuut schoot Cato Dingenouts, na een perfect genomen vrije trap van Naomi Heinsius, de aansluitingstreffer achter sluitpost Romy Toebosch in de touwen.

sv ARC - VVOR
In de tweede helft wilde de Racing duidelijkheid en creëerde mogelijkheden. Nog vier fraaie doelpunten scoorde de thuisploeg waardoor de eindstand 6-1 werd. In de poulefase van de KNVB beker doet ARC goede zaken en is VVOR zo goed als uitgeschakeld.

Meer beelden van ARC tegen VVOR ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: