ARC slaat bij RCL genadeloos toe

Op Sportpark de Bloemerd was het ARC dat het tweede team van RCL inpakte. Na een gelijke 1-1 stand bij rust won de ploeg uit Alphen aan den Rijn met 1-7. En daartegen had thuisploeg RCL niets tegen in te brengen. Jent Bakker van ARC kreeg veel vrijheid en was met vijf doelpunten op rij het meest doeltreffend.  Het duel in de Tweede Klasse B stond onder leiding van de goed fluitende leidsman Medina.
vv RCL II - sv ARC
Voor rust een iets sterker RCL dat dolgraag afstand wilde nemen. Kreeg ook mogelijkheden, maar toch was het Shemaine Verkleij die voor de Alphense Racing de score opende. Via een toegekende strafschop veroorzaakt door sluitpost Tiffany Graf scoorde Nikki van Luxemburg de gelijkmaker vanaf elf meter.

vv RCL II - sv ARC
Na de pauze wilde RCL dolgraag afstand gaan nemen maar dat pakte toch geheel anders uit. Na tien minuten in de tweede helft scoorde op aangeven van Kirsten Papadopoulos de balvaardige Jent Bakker de 1-2. Een minuut later was het opnieuw de nummer elf van de Alphense Racing die scoorde.  Twee minuten later was het opnieuw raak en weer was het Jent Bakker die keurig en uiterst beheerst doel trof en de 1-4 op het scorebord deed prijken.

vv RCL II - sv ARC
In slechts een tijdsbestek van slechts vier minuten tijd werd RCL volledig afgetroefd. De rood-witte kopjes gingen hangen en het spel met de vette punten in de pocket van coach Nick Coster.
Jent Bakker nam met deze stand en een loepzuivere hattrick echter nog geen genoegen. Kreeg vrijheid en scoorde in de 68e minuut de 1-5 gevolgd door haar vijfde treffer in de 79e minuut in de touwen te werken. De stand 1-6 en afsluitend was het Annemein Lukkien die de zevende treffer voor de Alphense Racing voor haar rekening nam.

vv RCL II - sv ARC
Vreugde bij ARC dat met overtuiging speelde en genoot van de vele fraaie momenten. Een overwinning was meer dan welkom na een tegenvallende competitiestart. De weg omhoog is nu ingeslagen voor de Alphense ploeg. Komende week komt Ariston naar Zegersloot in Alphen aan den Rijn en speelt RCL in Leiden tegen promovendus UVS.

Meer beelden van RCL II tegen RCL ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: