Aantrekkelijk oefenprogramma Berkel

Berkel was de grote verrassing van het afgelopen seizoen. Uit het niets met stip bijna in een ruk vanuit de Eerste Klasse door naar de Topklasse. Alleen Woezik stak daar nog net een stokje voor. Het keurkorps van Egmond Blinker en Silvia Boogaard kwam in het rechtstreekse duel net tekort. Maar dat neemt niet weg dat Berkel geschiedenis heeft geschreven.
Door naar het hoogt haalbare blijft de doelstelling. Met een aantrekkelijk en degelijk oefenprogramma tegen onder andere Topklasse ploegen wordt de intentie steeds duidelijker.

De trainingen starten op dinsdag 30 juli en voor 3 augustus staat de wedstrijd tegen de Amerikaanse Lobo Seawolves van de Sonoma State University uit Californië. Aanvang op Sportpark Het Hoge Land is om 13.00 uur en de leiding in handen van Bram Kindt.

Het tweede team van Berkel oefent met leidsman Ton Nelisse op donderdag 15 augustus om 20.00 uur thuis tegen DSVP uit Pijnacker.

Zaterdag 17 augustus is de gezamenlijke training van de mannen en vrouwen dat traditioneel wordt afgesloten met een lunch.

Op dinsdag 20 augustus speelt Berkel thuis op Sportpark Het Hoge Land tegen het tweede team van Ter Leede. Scheidsrechter Gerard Ouwehand fluit om 20.00 uur voor de aftrap om het leer aan het rollen te brengen. Duidelijker wordt dan de definitieve selectie.

Immers zaterdag 24 augustus speelt het keurkorps opnieuw thuis om 14.30 uur onder leiding van Teus van der Heiden tegen SSS uit Klaaswaal.

Op de zaterdagen 31 augustus, 7 en 14 september staan de poulewedstrijden om de KNVB beker op het programma. Tussentijds worden de krachten nog even op scherp gezet.

Het tweede team gaat op dinsdag 3 september naar RKDEO en de meiden van Egmond Blinker speelt onder leiding van Arjan Geense tegen de Ridderkerkse Topklasser RVVH. Aanvang voor beide duels is om 20.00 uur.

De competitie start op 21 september met de uitwedstrijd tegen promovendus Wartburgia II. Het openingsduel wordt gespeeld op Sportpark Drieburg in Amsterdam. Aanvang is om 15.45 uur.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: