SSS walst eenvoudig over RCL

Na twintig minuten spel was het KNVB-bekerduel tussen SSS en RCL beslist. Een wervelende Stephanie Valk en twee maal Rosalie Hoogerwerf schoten in slechts negen minuten tijd drie keer raak. De ploeg uit Leiderdorp stelde daar te weinig tegenover om het tij te doen keren.
SSS - RCL
Na de pauze wel de dreiging van het rood-witte team maar het efficiënte spel was voor de thuisploeg dat opnieuw drie maal het net wist te vinden. Linda Kruithof scoorde twee maal en Rosalie Hoogerwerf schoot haar derde doelpunt in de touwen en SSS een ronde verder. Een afgetekende 6-0 overwinning voor de ploeg van coach Michel Visser.

SSS - RCL
Paulien Kraaijeveld moest allereerst Kim Akerboom onderscheppen. Daaropvolgend de snelle omschakeling en twee mogelijkheden voor de thuisploeg. Stephanie Valk en Linda Kruithof zagen de inzetten gepareerd worden door Racing sluitpost Cynthia Roeleveld. Druk van SSS in die beginfase op de Racing vesting met een kopbal van Chelsea Disseldorp.

SSS - RCL

Aan de andere kant Jennifer Biharie, Samanta Stojanovic en Yara Haasnoot maar ook daar doelvrouw Agnita Nouwen die vol vertrouwen de heilige nul zou gaan verdedigen.
Een goede start met prima voetbal tussen de twee kemphanen. Cynthia Roeleveld bood opnieuw redding op een inzet van Linda Kruithof en de druk van de rood-zwarte formatie hield aan. In de tiende minuut een slimme dieptepass op Stephanie Valk die meters mocht maken en keurig te 1-0 op het scorebord liet zetten.

SSS - RCL
Vier minuten later opnieuw zo’n snelle uitval via de linkerflank met Stephanie Valk. Die behield het overzicht en een simpele pass in de breedte op de inkomende Rosalie Hoogerwerf was voldoende om de bal onhoudbaar in het net te schieten.

SSS - RCL
RCL de weg kwijt want weer een tempoversnelling bij SSS in de 19e minuut met op rechts Chelsea Disseldorp. Zette uitstekend voor op de vrijstaande Rosalie Hoogerwerf die op eenvoudige wijze doelvrouw Cynthia Roeleveld de gang naar het net liet maken.
Drie fraaie treffers en dat in een tijdsbestek van slechts negen minuten. Het technisch en fysiek sterke SSS nam gas terug en daardoor zakte het tempo.

SSS - RCL

De Leiderdorpse Racing kreeg wat kleine mogelijkheden waaronder een fraaie kopbal van Yara Haasnoot op een pass van de ijverige Romy Siera die naast haar verdedigende taken ook de aanval met regelmaat bediende. Daarnaast waren Jaclyn Leiwakabessy en Dominique van Wensveen actief net als Samanta Stojanovic. Echter SSS controleerde en dicteerde het spel en de wedstrijd was in feite al beslist.

SSS - RCL

Na de pauze de kans voor Samanta Stojanovic voor de Leiderdorpsen en aan de andere kant werd uit een hoekschop van Linda Kruithof het leer tegen de verkeerde kant van de staander gekopt. In de 51e was het Linda Kruithof die van afstand met een eenvoudige lob opnieuw Roeleveld de gang naar het net liet maken. RCL probeerde nog wel de bakens te verzetten en kreeg bij vlagen met Lesley Landweer de controle over het middenveld.

SSS - RCL

Wissels werden ingebracht en terloops scoorde Rosalie Hoogerwerf in de 82e minuut haar derde treffer van de middag op een pass van Demi van der Heiden. Esmée Dekker kreeg voor RCL wat kleine mogelijkheden en Romy Siera zag de lat als spelbreker fungeren. Van afstand probeerden Dominique van Wensveen en Jennifer Biharie het wel echter zonder resultaat. Vlak voor het laatste fluitsignaal bepaalde Linda Kruithof de eindstand op 6-0 in dit bekerduel.

SSS - RCL

Een eenzijdige bekerstrijd dat na negentien minuten spel al was beslist. SSS uiterst handig met de tempoversnellingen en daar profiteerde de formatie van Michel Visser optimaal van. Voor RCL is het zoeken naar het juiste spelconcept met de jeugdige speelsters. Werk aan de winkel voor de technische staf om naast de fysieke elementen ook de juiste drive te creëren. Dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

Meer beelden van SSS tegen RCL ziet u hier.

Ook het tweede team van SSS speelde thuis tegen Hercules.
Een aantal beelden ziet u hier. 

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: