Berkel wint en neemt afscheid

In een tweestrijd tussen de groenen en de blauwen werd afscheid genomen van een aantal Berkel speelsters, coaches en leden van de ondersteunde staf. Natuurlijk zou en moest Berkel winnen. Het was spannend in een uiterst leerzame en leuke wedstrijd die het aanzien volledig waard was. Berkel kreeg de winst echter niet cadeau want sluitpost Jennifer Gittling behoedde Berkel met fantastische reddingen voor een regelrechte achterstand.
Berkel tegen Berkel

Echter, toen het ijs eenmaal gebroken was ……..  Want slechts in een handvol minuten werd het duel beslecht en legde Berkel de basis voor de winst op de groene mat.
Het werd na een 3-1 stand bij de pauze een logische 6-2 en zoals de algemene verwachting was zegevierde Berkel. En of dat allemaal verdiend was of niet werd niet verder ten berde gebracht.

Berkel tegen Berkel

Twee teams die de strijd uitvochten met als coaches Cees Kruys en Ronald Lamens. Tel daarbij op team manager Gert Treurniet en assistent scheidsrechter René van Wijk. En wat dacht je van fysiotherapeute Michelle Viveen ofwel de lady met de vet coole handen. Stuk voor stuk de poppetjes die hun sporen bij de club hebben verdiend en een stapje terug doen.

Tevens gaven ook een aantal speelsters te kennen de kicks in de wilgen te gaan hangen. Voor hoe lang blijft een open vraag want het is zo weer de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe jaar. Maar dan toch Nadia Roukes, Eliza Hoekstra, Shoshone de Jong en Jennifer Gittling. Tevens Nikki Spee, Dorinth Meurink en Larissa van Everdingen.

Het Berkel in blauw geel van Ronald Lamens en Gert Treurniet won. Maar de strijd was opvallend met oud coryfeeën zoals Janneke Westerhof, Romana Basilaris, Linda Welles, Melissa van den Berg, Natascha van de Bulk, Linda Hendrikse, Suzanne Everse, Cheryl Kindt, Fenneke van der Breggen, Corine van der Gaag en Carina Gilhuys. Stuk voor stuk de kanjers die zonder meer ook nu nog op niveau kunnen acteren.


Voor de thuisploeg scoorden Corine van der Gaag en Romana Basilaris ieder eenmaal terwijl Melanie den Dulk en Liza Claessen ieder twee maal het leer in het net schoten. De twee tegendoelpunten werden gescoord door Melissa van den Berg die de bijkans onpasseerbare Jennifer Gittling toch de gang naar het net liet maken.  

Berkel bijft stralen
Saamhorigheid troef bij Berkel

Meer beelden ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: