SSS II wint bij DSVP

Het duel in de nacompetitie tussen de periodekampioenen uit de Tweede Klasse B. DSVP nam het op tegen het tweede team van SSS uit Klaaswaal. Inzet rechtstreekse promotie en dat werd op Sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker in het voordeel beslecht van SSS.
DSVP - SSS II
Wel met het kleinst mogelijke verschil en dat nog wel twee minuten voor het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuivenwolde. Aanvoerster Patricia Lodder schoot een loeiharde vrije trap van zo’n slordige 25 meter in de doelmond en die werd onderweg van richting veranderd.

DSVP - SSS II
In de eerste helft waren het de meiden van Jan Nuts die het heft in handen hadden. Geen goed voetbal in de warmte en op het onbespoten kunstgras maar wel de regie in handen hebben. De ploeg van aanvoerster Patricia Lodder deed zich zelf te kort en had een aantal mogelijkheden heel gewoon moeten verzilveren.

DSVP - SSS II

DSVP kwam er slechts sporadisch uit en het echte gevaar bleef uit. Demi van Oudenaren, Suzanne Tol, Chantal Maczba en Tanisha Nouwt kregen voldoende mogelijkheden maar het net werd niet gevonden.

DSVP - SSS II
In de tweede helft wilde DSVP het thuispubliek wel het een en ander laten zien. De ploeg van Jean-Paul Dupon had grip gekregen op het spel van SSS maar de daadwerkelijke stootkracht en overtuiging ontbrak.

DSVP - SSS II

Kansen kreeg de thuisploeg wel maar Vicky de Regt stond niets voor niets onder de lat bij de formatie uit Klaaswaal. En daarbij was Naomi Emaar en Charlotte Blaak echte sta in de weg speelsters die niet zo een twee drie van de wijs raken.

DSVP - SSS II
In de 75e minuut de allerbeste mogelijkheid voor SSS met Tanisha Nouwt na een perfecte pass van Beaudine Pietersen. De wedstrijd leek dubbelblank naar een verlenging te hobbelen maar daar dacht de sluwe vos en aanvoerster Patricia Lodder toch net iets anders over. Mocht twee minuten voor tijd ruim buiten de zestien een vrije trap nemen en wilde het leer hoog inbrengen.

DSVP - SSS II

Deed dat ook maar het leer werd van richting veranderd en stuiterde op het keiharde veld over iedereen heen zomaar hoog in de touwen. En dat maakte Patricia Lodder uiteraard helemaal niets uit. De meiden uit Klaaswaal door het dolle heen en bij DSVP de teleurstelling van het moment.

DSVP - SSS II
Winst en directe promotie voor SSS want het plekje in de Eerste Klasse zit nu helemaal in de pocket. Voor DSVP is er nog een herkansing om ook door te stomen naar de zo fel begeerde promotie.

Meer beelden ziet u hier
SSS promoveert

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: