RCL verspeelt twee dure punten tegen ARC

Het lukte RCL niet om de drie punten tegen ARC op Sportpark de Bloemerd te houden. De Alphense Racing hield de Leiderdorpse Racing knap in bedwang en snoepte toch een mooi puntje mee. De ploeg van coach Patrick Kuipers was niet in staat het veldoverwicht in het tweede deel om te zetten in klinkklare munt. ARC kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Vlak voor de pauze kwam RCL langszij. In de tweede helft was de thuisploeg duidelijk de betere ploeg die het verschil had moeten duiden.
vv RCL II - sv ARC
De punten voor de twee aan elkaar gewaagde kemphanen van belang. Echter op het in slechte staat verkerende hoofdveld was goed voetbal niet mogelijk. De rood zwarte brigade van coach Anton Spaan kwam in de derde minuut op voorsprong. Een inzet van Josefine Knoester kwam tegen de lat en de terugspringende kwam onfortuinlijk op het hoofd van sluitpost Neeltje de Graaf die tot overmaat van ramp het leer in het doel zag verdwijnen. ARC al vroeg in het duel op rozen maar RCL kwam gaandeweg terug in de wedstrijd met Lesley Landweer en Romy Siera met kleine mogelijkheden.

vv RCL II - sv ARC
Ook Jill Sanrodji kreeg een aantal goede mogelijkheden om RCL op gelijke hoogte te brengen. Voor ARC was Kirsten Hendriks gevaarlijk en vlak voor rust kwam RCL langszij. Lesley Landweer met de opbouw en Romy Siera met de pass op Jill Sanrodji die doelvrouw Romy Toebosch de gang naar het net liet maken.

vv RCL II - sv ARC
In de 51e minuut een mogelijkheid voor Annemein Lukkien en aan de andere kant was het Ellis Oort die een kans kreeg. De Leiderdorpsen combineerden beter op het hobbelveld. Rianne Zwaan, Julia Samson en Laura van den Elshout hadden hun handen vol aan Emma Verdaasdonk, Isabel van Zijp en Jill Sanrodji. Echter een bres slaan lukte niet. Wel duidelijke pressievoetbal van RCL maar sluippost Romy Toebosch van de Alphense Racing greep keer op keer prima in.

vv RCL II - sv ARC
ARC zo goed als veilig in de Tweede Klasse B terwijl RCL de punten nog hard nodig heeft om de nacompetitie te ontlopen. Winst voor de Leiderdorpsen zou verdiend zijn geweest maar dan moet er wel gescoord worden. ARC blij met het ene puntje en RCL deed zichzelf te kort. De bal blijft echter rond.

Meer beelden van RCL tegen ARC ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: