RCL II ruim langs Quick Boys

Het tweede team van RCL won thuis met 5-1 van Quick Boys uit Katwijk. Op Sportpark De Bloemerd was de Racing vooral in de eerste helft de toonaangevende partij en stond bij rust met 4-0 voor. De meiden van Patrick Kuipers en Jeroen van Zijp hadden de smaak goed te pakken en het voorjaar omarmt.
vv RCL II - kvv Quick Boys
Inspiratievol werd de aanval gezocht. In de achtste minuut scoorde Jennifer Beharie verdienstelijk de eerste treffer voor de Leiderdorpse Racing. Aanvoerster Kim Oosterom liet haar klasse zien en scoorde een onvervalste hattrick. Op aangeven van Ellis Oort scoorde Kim Oosterom in de 26e en 34e minuut.

vv RCL II - kvv Quick Boys De wedstrijd, onder bezielende leiding van de prima fluitende scheidsrechter Wentholt, was toen al beslist. Quick Boys kwam er niet meer aan te pas. In de 42e minuut was het opnieuw Kim Oosterom die voor de Racing raak schoot.

In de tweede helft lagen de verhoudingen toch wel iets anders. De regie nog wel in handen van de thuisploeg maar dat wel in een lagere versnelling. Natuurlijk prijkte op het scorebord een 4-0 voorsprong. Dus de eitjes uit de gaten van Sportpark de Bloemerd en in het mandje.
vv RCL II - kvv Quick Boys

Quick Boys kreeg ruimte en in de 72e minuut schoot Pieneke Remmelzwaal raak. Wel moest even later Quick Boys speelster Gerdine Schuitemaker met een ernstige blessure noodgedwongen het veld verlaten.

vv RCL II - kvv Quick Boys
De Leiderdorpsen waren inmiddels weer bij de les en de draad werd opgepakt. Voormalig handbalster Esmée Dekker kreeg een enorme vrijheid en scoorde op fraaie wijze de verdienstelijke vijfde treffer voor RCL waardoor de eindstand 5-1 werd.
 De Racing liet bij vlagen goed spel zien en hield de drie belangrijke punten in eigen pocket.

Meer beelden van RCL tegen Quick Boys ziet u hier
Esmée Dekker toont haar klasse

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58
E info@decal.nl

Decal is aangesloten bij: