Leerzaam oefenduel tussen Berkel en Jong ADO Den Haag

Berkel ontving op Sportpark Het Hoge Land in Lansingerland Jong ADO Den Haag. De rookies uit het Haagse wonnen het leerzame duel met 0-3 na een 0-2 stand bij rust.
Een uiterst nuttig oefenduel voor beide ploegen die zich optimaliseren voor de tweede helft van de competitie.
cvv Berkel - Jong ADO Den Haag
Jong ADO Den Haag actief in de Topklasse en Berkel in de Eerste Klasse A. Ondanks de gure koude wind was het een leuk duel om het spelritme weer eigen te maken. De sportieve ontmoeting stond onder leiding van Kayleigh van Ee uit Capelle aan den IJssel die een prima wedstrijd floot.

cvv Berkel - Jong ADO Den Haag
Een enorm stevige koude bries dwars over het veld kenmerkte deze vriendschappelijke wedstrijd. Het initiatief lag duidelijk bij ADO Den Haag dat direct druk zette op de vesting van Bianca Troost. Leuke sportieve duels werden uitgevochten tussen Maartje Looijen en Whitney Morien.

cvv Berkel - Jong ADO Den Haag

Een fraaie mogelijkheid voor Naomi Pique maar het net werd nog niet gevonden.
Berkel werd vastgepind op eigen helft en kreeg de controle niet geborgd. In de zesde minuut Maartje Looijen met een inzet die verkeerd werd weggewerkt. Het leer kwam plots voor de voeten van Jaimy Ravensbergen. Die haalde randje zestien uit en haar lobje verdween over de graaiende vingertoppen van sluitpost Bianca Troost in de touwen.

cvv Berkel - Jong ADO Den Haag
Vier minuten later werd het 0-2 voor de meiden van Peter Boshuizen en Monique Rikaart. Ook opnieuw handig gebruik gemaakt door de rookies van een misverstand op het middenveld bij Berkel. Daarvan profiteerde Naomi Pique maximaal en schoot de tweede treffer voor de Haagse club in het net.

cvv Berkel - Jong ADO Den Haag
De ploeg van de gelegenheid coaches Marinka van Dijk en Johan van Aalst al binnen tien minuten op een 0-2 achterstand en er werd ingegrepen van de zijlijn. Verbaal werden de aandachtspunten door het tweetal kenbaar gemaakt. Dat werd uitstekend opgepikt door de meiden van Berkel. De gelederen werden gesloten voor de aanstormende talenten uit de Hofstad.

cvv Berkel - Jong ADO Den Haag

Geen doorkomen meer aan met Lisa Wijnen, Whitney Morien, Chantal van der Breggen, Nadia Roukes en Demi Verlangen. Berkel creëerde zelfs nog een aantal mogelijkheden met vrije trappen van Lisa Wijnen en Nadia Roukes. Ook Jasmin Ghafoerkhan, Faith Parto en Lindy Hogedoorn waren voorin actief maar sluitpost Jasmijn de Groot liet het niet toe dat Berkel een aansluitingstreffer zou scoren.

cvv Berkel - Jong ADO Den Haag
In de tweede helft maakte Michelle Arbman haar opwachting in het team van Berkel. Was optimaal geconcentreerd en wilde niets liever dat er direct al twee inschieten. Maar dat lukte toch niet. Het spel werd een herhaling van de eerste helft met een technisch vaardiger ADO Den Haag.

cvv Berkel - Jong ADO Den Haag

Individueel op een hoger level en beter combinerend. Natuurlijk de profs in de dop moeten presteren en een kwartier voor tijd maakte Akke van der Born er 0-3 van. De wedstrijd helemaal gespeeld met de invallende duisternis.

cvv Berkel - Jong ADO Den Haag
Voer voor de begeleiding van de twee elftallen om het laatste deel van de competitie op de juiste wijze in te gaan. Het kan verkeren en voor Berkel gaat alles om de titel in de Eerste Klasse A. Bij ADO Den Haag zit een kampioenschap er niet in. Wel om een belangrijke rol te spelen in de middenmoot van de Topklasse om niet in de gevarenzone terecht te komen. De bal blijft rond en het weer soms grillig van karakter.

Meer beelden van Berkel tegen Jong ADO Den Haag ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: