Jodan Boys wint bij RCL

Herfstachtig weer op Sportpark De Bloemerd in Leiderdorp. Een stevige bries en koude regenbuien in dit jaargetijde. Onder deze omstandigheden ontving het tweede team van RCL het Goudse Jodan Boys. De arena moeilijk bespeelbaar maar daar hadden beide aan elkaar gewaagde kemphanen mee te kampen.
Een gelijk opgaande strijd met een rustig spelend en technisch vaardiger Jodan Boys.
Die ploeg trok aan het langste eind met een doelpunt in de tweede helft gescoord door Mila van der Valk. Een dik verdiende overwinning want de Racing liep achter de feiten aan.

Een gelijk opgaande strijd in de eerste helft met slechts een handvol kansen voor de twee ploegen. Op het middenveld werd in hoofdzaak de strijd sportief uitgevochten waarbij Jodan Boys wel meer initiatief toonde.

In het tweede deel mogelijkheden voor RCL met Ellis Oort en Kim Oosterom maar Berni van der Lecq zorgde ervoor dat de Goudse gelederen gesloten bleven.
In de 62e minuut de beslissing van het leuke duel via een droog schot van Mila van der Valk die doel trof. Een verdiende voorsprong voor een technisch beter spelende Goudse formatie die rustig en uiterst beheerst de bal rond speelde.


RCL acteerde in een beduidend lagere versnelling. Na afloop vertelde de Racing speelsters dat op het hoofdveld niet te spelen viel. Echter Jodan Boys, dat standaard op kunstgras de wedstrijden speelt, had daar toch duidelijk veel minder moeite mee.
Mila van der Valk de match winnaar en een verdiende overwinning voor de ploeg uit Gouda. RCL ondermaats en dat was voor het trouwe thuispubliek wel een teleurstelling.

Meer beelden van RCL tegen Jodan Boys ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: