Puur natuur bij Galerie Kolff

Biologe en kunstenaar Lies Rookhuizen exposeert bij Galerie Kolff in Zoeterwoude-Dorp. Het werk omvat veel inspiratievolle foto’s en porselein die juist in die landelijke omgeving van het Groene Hart een wel heel opvallende verbintenis aangaan.
Kunst in de Polder bij Galerie Kolff
Boeiende foto’s met sprankelende details van natuurlijke tastbare en bovendien biologische onderwerpen. Stammen, takken maar ook de foto’s over het vastomlijnde evenwicht van onze natuur. Gemaakt tijdens de vele reizen die Lies Rookhuizen maakte.
Studeerde biologie in Leiden en later Wageningen met als specialiteit ecologie en milieubeheer.

Kunst in de Polder bij Galerie Kolff

De momentopnames laten tegenstellingen zien die juist in deze specifieke landelijke weidse sfeer bijdragen aan de bewustwording van ecologische processen. De Galerie en boerderij van Annemarie en Dirk Kolff in het landelijke dorpje is bij uitstek geschikt om juist die elementen met elkaar tot uitdrukking te laten komen.

Kunst in de Polder bij Galerie Kolff

Daarnaast het fraai beschilderde porselein. Uiteraard ook met natuurlijke illustraties. Soms abstract met ook weer het nadenken wat zich achter het beeld afspeelt.

Kunst in de Polder bij Galerie Kolff
Een tentoonstelling die juist een geheel andere sfeer oproept waarbij de natuur en de bewustwording daarvan centraal staat.

De expositie met werken van Lies Rookhuizen is te zien bij Galerie Kolff, Noordbuurtseweg 2, Zoeterwoude-Dorp. Van 27 augustus tot en met 17 september op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer beelden van de opening van de expositie van Lies Rookhuizen ziet u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: