Blinker gaat voor goud

De vrouwen van Berkel zijn inmiddels weer volop in training. Het seizoen 2017-2018 wordt voor de trotse Eerste Klasser uit Lansingerland een bijzondere zware opgave. Maar wel één om nooit meer te vergeten voor de jonge gretige wolfjes die staan te trappelen vol ongeduld.

Egmond BlinkerEen boeiende competitie met onder meer Be Quick, Oranje Nassau en Smerdiek waarbij de individuele klasse een wel heel opvallende rol kan gaan spelen. Dit alles onder leiding van de nieuwe coach Egmond Blinker die Barendrecht verruilde voor Berkel en die doelbewust de lat hoog neerlegt.

Een aantal speelsters stopten na afloop van het afgelopen seizoen waaronder Kimberley Houwaart, Daphne Godee en Beau van Wijk. Daarnaast vertrok Celine Schot naar RVVH en is goaltjesdief Silvia Boogaard in de technische staf opgenomen.

Liza Claessen
Nieuw is Liza Claessen, het eigen talent uit de meisjes onder 17. Voorts Demi Verlangen, Dounia El Biyar, Sabrina Pocorni, Claire van Vliet, Jasmin Ghafoerkhan en Faith Parto. Stuk voor stuk klinkende namen die bij de diverse verenigingen de vrouwenvoetbalsport hebben gepromoot met hun attractieve wijze van spelen.

Faith Parto

De meiden zijn volop in training en zaterdag 12 augustus gaat de groep naar Hoenderloo voor een trainingskamp. Berkel triomfeerde in de Regio Rijnmond Cup en won opnieuw een weekend naar het bekende Fletcher hotel Victoria in Hoederloo voor een trainingskamp. Op het complex wordt getraind en bij vv Loenermark staat een onderling oefenduel op de rol. Verder oefent de ploeg van Egmond Blinker tegen SEP, Charlois, RKAVV en het Boskoopse Floreant om op 2 september in de KNVB beker op te nemen tegen een wel heel bekende opponent.

Berkel - Barendrecht
Op die dag om 15.00 uur op Sportpark Het Hoge Land is opnieuw Barendrecht II de tegenstander. Het ligt nog vers in het geheugen want de KNVB Districtsfinale werd in mei verloren maar voor behoud in de Eerste Klasse werd met overtuiging gewonnen het Eerste Klasserschap veilig gesteld. In de zware poule ontmoet Berkel naast Barendrecht ook zwaargewichten als IJzendijke en FC Eindhoven.

Het spel gaat beginnen maar met een betrouwbare organisatie en vakkundige strategen in de trainersstaf gaat Egmond Blinker net als Oranje voor het hoogst haalbare. Goud dus en dat is een prima doel voor deze jonge wolfjes.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: