Sylvia Nooij overleden

Oud ADO-Den Haag speelster Sylvia Nooij is op 32-jarige leeftijd plotseling overleden. De talentvolle Sylvia maakte op jonge leeftijd indruk op de velden. Via Ter Leede kwam Sylvia bij ADO-Den Haag die in 2007 mede aan de wieg stond van de Eredivisie voor Vrouwen.
Sylvia Nooij van ADO-Den Haag

Spraakmakende momenten tegen topclubs als AZ en Willem II als vaste centrale verdedigster in het groen-gele team. In 2012 lukte het echter wel om de fel begeerde Landstitel en de KNVB beker binnen te halen.
Sylvia was een rustige persoonlijkheid, kon alert reageren en aanwijzingen geven en nam alles goed in haar op. Was loyaal naar haar club in het Cars Jeans Stadion in het Haagse Forepark. Na haar actieve sportloopbaan werd Sylvia opgenomen in de trainingsstaf bij ADO-Den Haag.

In het afgelopen jaar wilde Nooij meer van haar vrijheid gaan genieten. Het bleek slechts van korte duur. Wij hebben van je genoten zowel op het veld als daarbuiten. De mooie herinneringen blijven op het netvlies achter.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: