Sjef Kats Award voor Elise Teeuwen

Het orakel van het Mediacollege Amsterdam Sjef Kats sprak wijze woorden. Dat alles tijdens de diploma-uitreiking van studenten sign, allround sign, medewerker dtp en allround dtp die donderdagmiddag 4 juli 2016 werd gehouden in de kantine van het Mediacollege aan de Contactweg in Amsterdam. De cursisten ontvingen uit handen van hun mentoren hun diploma tijdens een feestelijke omlijsting.
Sjef Kats Award 2016
De kenmerkende magenta draad van het Mediacollege Amsterdam was uiteraard de uitreiking van de Sjef Kats Award. De genomineerden waren Jessica Thomas, Elise Teeuwen, Kelsey Heijne en Ethel Muller. Sjef Kats was bij de beoordeling zorgvuldig  te werk gegaan in de mix van creatieve kwaliteit, productietechnische haalbaarheid en commerciële dienstverlening. Met daarbij alles wat tussen de interlinies verder komt kijken.

Sjef Kats Award 2016

Elise Teeuwen (Allround DTP-er) werd de gelukkige winnaar van de Sjef Kats Award 2016 met een gesublimeerd jurkje voorzien van haar stageverslag. Fraai uitgevoerd en helemaal in stijl van de huidige mogelijkheden voor het op kleine schaal produceren van gedecoreerde textiele weefsels.

Winnend jurkje Sjef Kats Award

Voor Ethel Muller (Allround Signmaker) kon de middag ook niet meer stuk. Haar kennis van de technieken en toepassingen op hoog niveau en haar werk prima in orde.
‘Daar zit het bedrijfsleven om te springen’, een overduidelijke stelling van goeroe Sjef Kats.

Bij Jessica Thomas opvallend haar creatieve kunstzinnige visie met een hoge mate van nauwkeurigheid. Verantwoordelijkheid en ultieme verslaglegging zoals van een vakbekwaam signmaker verwacht mag worden.

De sportieve Kelsey Heijne beschikt over optimale zakelijke vaardigheden. Commercie op het lijf geschreven waarbij vooral de manier van orderbegeleiding met afnemers tijdens haar stageperiode opvallend was.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: