Modefabriek in een zomerse ambiance

Sfeervol met zomerse invloeden daar in de hallen van de Amsterdamse RAI. Het decor voor de Amsterdam Fashion Trade Event, de graadmeter voor textiele weefsels. Verbindingen leggen met aanpalende branches de sterke kracht van een sector die bruist van energie.
Bedrukkingen, snijplotters, graveer- en freesapparatuur, denim, leer, acrylvilt en glaswerk de trendsetters. Papier en kraft en nog veel meer puur natuurlijke invloeden. Streetwaer en fashion textiel met authentieke stoffen alhoewel ook kunststoffen een belangrijk aandeel hebben.
Amsterdam Fashion Trade Event

Of een mix van een kunstmatige vezel op basis van natuurlijke houtvezels met een sterkte van polyester en de souplesse van zijde. Ademend en vocht opnemend. Daarnaast worden er helende vezels geproduceerd, hoeft er niet meer gestreken te worden en is er zelfreinigend textiel. Markten verschuiven net als vraag en aanbod en het is goed juist die ontwikkelingen te blijven volgen.
Amsterdam Fashion Trade Event

Kleur, geur en emotie. Sprankelende kleuren en fraai afgewerkte kleding met uiteraard ook de accessoires. Juist die attributen maakte de emotie compleet.
De geur van ultiem vers gebrande koffie deden bijkans de statische paspoppen omvallen van hun zetels. Ook de olie en verbrandingsgassen van flitsende motoren en wat dacht u van onvervalste klederdrachten. De toekomst ligt niet in het verleden maar dat wisten we al een tijd lang. De nieuwe generatie stylisten verwerken hedendaagse materialen en beheersen de technologie. Basis voor een stevige balans in kledingland.
Amsterdam Fashion Trade Event

Met behulp van laserapparatuur verwerken van kledingpanden, Hoesjes, tasjes noem maar op. Emotie ook met alledaagse zaken zoals voedsel. Eten en drinken met exclusieve recepten. Sfeervol licht en glaswerk. Van beugelfles en inmaakpot met deugdelijke sluiting tot en met heldere apothekersflessen.
Authentieke materialen met leer en kraft, notebooks van papier en grijsbord bedrukt in diverse technieken. Denim stoffen werden ambachtelijk ter plekke geassembleerd en voorzien van een kleurige decoratie. Tot het volgende Trade Event in de RAI.

Meer beelden van het Amsterdam Fashion Trade Event juli 2016 ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: