Berkel maakt ambitie waar

Berkel deed goede zaken op Sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. Won in een rechtstreeks duel de topper in de Tweede Klasse B tegen thuisploeg DSVP met 0-2 na een 0-1 stand bij de rust. Drie punten in de pocket en maar liefst zes punten los van de concurrentie. De strijd om het kampioenschap lijkt nu al beslecht maar de weg nog lang.
Berkel speelde in Pijnacker geconcentreerd op de aanval en had de gehele wedstrijd de regie van deze topper in handen. De linies functioneerden prima en de druk op de vesting werd gaandeweg na de eerste fase door de meiden van Cees Kruys opgevoerd.

DSVP - Berkel
Sandra Welles uit stilstaande momenten steevast gevaarlijk maar ook aanvoerster Lisa Wijnen liet zich niet onbetuigd. Vuurde een projectiel van afstand af die met kletterend geraas uiteenspatte op de staander. De meiden van coach Rob Kaptein kwamen verder onder druk wat resulteerde na ruim dertig minuten spel in een verdiende voorsprong voor Berkel. Een vrije trap van Sandra Welles werd door Melanie den Dulk in de touwen geschoten. Mogelijkheden om de score te verdubbelen waren er wel degelijk. Prima acties van Daphne Godee en Silvia Boogaard die echter niet het gewenste resultaat opleverden.

DSVP - Berkel
Na de thee wilde Berkel snel op zoek naar de beslissende tweede treffer maar doelvrouw Nicole van der Berg voorkwam dat keer op keer. Speelde een uitstekende wedstrijd en hield haar team nog in de race. Maar aanvallend kwam de blauw-witte formatie er niet aan te pas. De Berkel verdedigsters speelden gedreven en geconcentreerd waarbij niets aan het toeval werd overgelaten. Pas laat in de wedstrijd maakte aanvoerster Lisa Wijnen de klus af.
Een verdienstelijke 0-2 overwinning voor Berkel in de topper tegen DSVP. Staat nu in de Tweede Klasse B ongeslagen op eenzame hoogte en bovendien zes punten los.
Teammanager Johan van Aalst was in zijn nopjes met dit resultaat en verheugde zich al op het komende duel thuis tegen Sleeuwijk. Dan is het fuif bij Berkel en als de meiden dan ook nog weten te winnen wordt het een zeker en vast een dubbele festiviteit.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: