WVC verslaat SVS met 2-1 en bekert verder

De Weteringse Voetbal Combinatie won het KNVB Districtsbekerduel tegen SVS uit Capelle aan den IJssel met 2-1. Bij rust was de stand met 1-1 nog in evenwicht nadat SVS de leiding had genomen. De beide Eerste Klasse teams creëerden best wel leuke mogelijkheden maar vooral de voorwaartsen van SVS gingen erg nonchalant met de geboden kansen om.
sv WVC - SVS
Laat aanvangsuur voor dit bekerduel tussen zaterdag Eerste Klasser SVS en zondag Eerste Klasser WVC. De meiden uit Capelle aan den IJssel waren in het begin de bovenliggende partij. Trokken het spel naar zich toe en in de negende minuut kreeg Felicia Farhad Sedighi de mogelijkheid om Sport Vereniging Schollevaar op voorsprong te zetten. Ondanks een overwicht lukte dat nog niet.
In de tiende minuut was het Sandy van de Water die heel snel meters mocht maken en zelfs doelvrouw Daphne Prins op het verkeerde been zette. Maar het lukte Van de Water niet het leer in het lege doel te schieten. De bal rolde naast de verkeerde kant van de rechter staander over de achterlijn.

sv WVC - SVS
In de 13e minuut kwam SVS op een verdiende voorsprong. Verkeerd uitverdedigen ging hieraan vooraf en Dounia el Biar schoot koelbloedig met een droge knal het leer in de touwen.
WVC kwam goed terug en kreeg een uitgelezen mogelijkheid via Madieke Zaad. Sluitpost Daphne Prins zat daar nog goed tussen. Maar in de 34e minuut kwam volkomen terecht thuisploeg WVC langszij. Doelpuntenmaakster was Merel van den Eshof die koelbloedig scoorde en de partijen in balans bracht.

sv WVC - SVS
In de tweede helft een gelijk opgaande partij voetbal. SVS de beste mogelijkheden maar te slordig in de afwerking. WVC scoorde in de 68e minuut via een doelpunt van Madieke Zaad. Door deze winst bekeren de meiden van coach Eric van der Krans verder in het KNVB-Districtstoernooi.

Een aantal beelden van dit Districtsbeker duel ziet u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: