Kijkje in het atelier van edelsmid Frans Penning

De Leidschendamse meester goudsmid Frans Penning organiseert op maandagavond 7 september 2015 een open avond edelsmeden. In het ruim ingerichte atelier van Frans Penning wordt ter introductie van de nieuwe cursus Edelsmeden deze informatieve avond gehouden.

Edelsmid Frans Penning
Geïnteresseerden kunnen op ieder niveau kennis maken met een boeiende hobby of zelfs meer. Het ontwerpen en smeden van eigen sieraden behoort tot de mogelijkheden. De cursus Edelsmeden, die start op maandag 14 september, is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Edelsmid Frans Penning organiseert sinds 1973 cursussen en begeleidt de cursisten individueel. Het atelier is voorzien van het nodige professionele gereedschap waarmee alle denkbare technieken op het gebied van edelsmeden kunnen worden uitgevoerd.
Naast de cursus worden ook workshops Mokumé Gané, zilvergieten, granuleren en het zetten van stenen georganiseerd.

Goudsmid Frans Penning
Het atelier van edelsmid Frans Penning is gevestigd op Bedrijventerrein Oostvlietweg, Oostvlietweg 19 A, ingang De Star, net voorbij de Kringloopwinkel van Het Goed.
De open avond is van 19.00 tot 21.00 uur. Een folder met meer informatie over de cursus Edelsmeden kan worden aangevraagd via het inspreken van uw gegevens op telefoonnummer 070 – 320 06 63.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: