Berkel op koers na winst tegen Brielle

De topper in de Tweede klasse B was het duel tussen Brielle en Berkel. De herinnering bij de meiden van coach Cees Kruys nog vers in het geheugen. Immers tijdens de nacompetitie van het afgelopen seizoen schoot Brielle Berkel naar de Tweede Klasse. En dat geeft nog steeds een bepaald spanningsveld. Wel gezonde spanning uiteraard maar de oude vestingstad werd nu wel ingenomen door de vele supporters uit Lansingerland.

Brielle - Berkel
Berkel zegevierde in een matig duel waarbij de spanning er tot het laatste fluitsignaal helemaal in zat. Berkel kwam voor met 0-2 door een eigen doelpunt en een voltreffer door de slim spelende Daphne Godee. Maar nog voor de pauze scoorde Brielle de aansluitingstreffer.


Vlak na aanvang van de tweede helft werd het weer gelijk. Berkel aangeslagen maar zeker niet verslagen. Er moest nog even afgerekend worden en door de veerkracht van het team kwam Berkel sterk terug. Uiteindelijk kreeg Berkel een elf meter trap die uitstekend werd genomen door Sandra Welles.

Brielle - Berkel
De thuisploeg van coach Arjan Witte probeerde het nog wel maar Berkel pakte de volle drie punten mee in de bagage. En dat geeft rust en vertrouwen voor de meiden van coach Cees Kruys. De ranglijst in de Tweede Klasse B wordt fier aangevoerd door Berkel. De meiden op koers met de wind in de zeilen.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: