Berkel zet vier teams in

Maar liefst vier senioren vrouwenelftallen brengt cvv Berkel het komende seizoen binnen de lijnen. De aanwas van nieuwe meisjes- en vrouwen die lid worden van de meest toonaangevende club in de bekende driehoek is opvallend.

Niettemin is een kwart van de leden van de vereniging uit Lansingerland vrouw. En juist daar past een knipoog van de Berkel vrouwen in het jubileumjaar prima tussen.
Naast de vrouwen senioren is met name de meisjes jeugdafdeling en bloeiende tak met opvallende resultaten.

Berkel MB
De MB won maar liefst twee maal op rij de KNVB districtsbeker. Een prestatie op zich want statistisch gezien komt dat bijna niet voor. Naast de prestatiegerichte elftallen een grote groep recreatieve elftallen en niet te vergeten de allerjongsten die al heerlijk zaterdags in alle vroegte onder deskundige leiding achter een bal aan rennen.
Ook actief in de zaal met vier volwaardige teams die bijkans niet te verslaan zijn.
Berkel biedt met name aan regionale talenten de mogelijkheid als springplank te dienen naar een verdere carrière in de vrouwenvoetbalsport.

Silvia Boogaard terug op de groene grasmat
Het komende seizoen zien we bij de hoofdmacht Silvia Boogaard weer binnen de lijnen acteren. De goaltjesdief was het afgelopen seizoen assistent coach van Cees Kruys en trainster van de voorwaartsen maar de groene grasmat werkt aanstekelijk. Tevens maken een aantal jeugdspeelsters de overstap naar de selectie die dit komende seizoen in de Tweede Klasse speelt.

Berkel twee
Voor kampioen twee een onmiskenbare drive om in de Derde klasse tegen betere teams te mogen strijden. Een uitdaging voor strateeg Ronald Lamens die alles strak in de hand houdt en weet welke mogelijkheden er zijn. Alles voorzien van een dosis gezonde spanning en juist daar weet de voormalige topverdediger alles van.

Berkel vier
De MB wordt nu het derde elftal van Berkel dat uitkomt in de Vierde Klasse. Mits de KNVB akkoord gaat met dit voorstel om met name de jeugd vroegtijdig kennis te laten maken met het seniorenvoetbal.
Berkel vier was drie en acteert zoals het afgelopen jaar in de Vijfde klasse. Die meiden maken van iedere wedstrijd een feest en speelden zich in het afgelopen seizoen naar een toppositie in de middenmoot.

Berkel won de Regio Rijnmond Cup
Voor hoofdcoach Cees Kruys en manager Johan van Aalst mag het seizoen al een aanvang nemen. Het is voor nu nog even de perfecte rust van een welverdiende vakantie maar over enkele weken op 1 augustus starten de trainingen weer. De competitie gaat op 5 september van start en iedereen is reuze benieuwd wat dit seizoen gaat brengen. Met name de prestaties van het eerste vrouwenelftal, dat niets liever wil dan het verloren gegane terrein heroveren, zal in de belangstelling staan en worden gevolgd. Maar zoals filosoof Plato het al verwoordde is het begin het belangrijkste deel van het werk.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: