Witte Welpen promoveren naar Hoofdklasse

De Jonge Witte Welpen van Telstar/DSS spelen volgend seizoen in de Hoofdklasse Vrouwen. In en tegen Klarenbeek wonnen de Welpen de finale ronde voor handhaving of promotie naar de Hoofdklasse met 1-4. De doelpunten werden gescoord door Tippi van der Sluis Sluis, Carli Luntz die er twee voor haar rekening nam en Sanne van der Velden. Voor Klarenbeek scoorde Cynthia Beekhuis. Het eerste duel werd verleden week al met 5-1 overtuigend gewonnen door de ploeg van coach Gerard Timmers.
Witte Welpen naar Hoofdklasse
Het is de kroon op het werk van Hans de Winter, de technisch manager van Telstar, die juist de veelbelovende jeugd in de regio kansen biedt om door te groeien.

Sponsor Alarma 33 neemt na vier jaar afscheid. Frans Bosman, de man achter Alarma 33, heeft met name alles in beweging gezet voor de jeugdopleidingen. Voor Bosman is deze promotie opnieuw een mijlpaal in de mooie reeks successen van de afgelopen jaren.

Jong Telstar/DSS promoveert naar Hoofdklasse
Frans Bosman blijft zeker niet stil zitten en heeft alweer een brainstormsessie achter de rug om nieuwe ideeën uit te voeren. Imposante plannen om met kennis van zaken de vrouwenvoetbalsport te ondersteunen.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: