Wartburgia blijft in de Eerste Klasse

Het Amsterdamse Wartburgia blijft met het tweede elftal in de Eerste Klasse. In Pijnacker werd tegen DSVP met het kleinst mogelijke verschil van 0-1 gewonnen. Een doelpunt in de tweede helft die op naam kwam van Michelle de Heer. Een dik verdiende winst die hoger had kunnen uitvallen als Ilja Grammer niet telkens het aluminium uittestte op betrouwbaarheid.

DSVP - Wartburgia

Verleden week won Wartburgia op Sportpark Drieburg met 4-0 van DSVP. De ploeg van de coaches Suzanne Bakker en Nick Brandsma blijven door dit resultaat in de Eerste Klasse.

De thuisploeg nam op Sportpark De Groene Wijdte afscheid van strateeg John Rohling. Die bezorgde zijn ploeg DSVP toch maar mooi een periodetitel die recht gaf op deelname aan de nacompetitie.

DSVP - Wartburgia
Natuurlijk had hij graag gezien dat hij zijn formatie op hoger niveau had kunnen brengen maar Rohling was na afloop realistisch in zijn bewoordingen. ‘Wartburgia was gewoon de betere ploeg en dat moeten wij accepteren’, aldus Rohling die wel één van de voorvechters is van de vrouwen- en meisjesvoetbalsport in ons land. De ideeën van Rohling zijn nog steeds actueel waaronder die van de na competities.

Voor wat meer beelden van DSVP tegen Wartburgia klikt u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: