Opmerkelijke Kunst in de Polder bij Galerie Kolff

Kunst in de Polder bij Galerie Kolff in Zoeterwoude Dorp met als thema Buitenissig. Een opvallende titel voor eigenzinnige kunstwerken van de groep Terra-Viva bij Annemarie en Dirk Kolff. De tentoongestelde objecten komen in het schitterende Zuid Hollandse polderlandschap volledig tot bloei en geven stof tot nadenken. Met name over de verhoudingen tussen de natuurlijke elementen en de kunst.

Kunst in de Polder met Terra-Viva bij Galerie Kolff
De centrale vraag van deze expositie is of de mens nog wel tijd heeft om zich te verdiepen in de evolutie van het landleven, het eco-systeem en de organismen van het dagelijks leven. De groep kunstenaars verenigd in Terra-Viva wil graag die discussie met de talloze bijzondere en bovendien spraakmakende kunstwerken een zetje in de juiste richting geven. De relatie ontdekken tussen de natuur en kunst staat met dit thema centraal. Hersenspinsels mogen op ieder gewenst gebied hun verdere creativiteit gaan ontplooien.

Kunst in de Polder met Terra-Viva bij Galerie Kolff
Wel heel opvallende kunst van een gemêleerde groep onder leiding van Vivienne Lopez de Leão Laguna. Voor de één afwijkend maar voor de ander origineel en een verrijking die de menselijke zintuigen een versterkende werking geeft.
De invalshoeken divers en dat juist maakt de Kunst in de Polder bij Kolff in het weidse polderlandschap altijd bijzonder. Of juist Buitenissig.

Kunst in de Polder met Terra-Viva bij Galerie Kolff
De tentoonstelling Kunst in de Polder met als thema Buitenissig is bij Galerie Kolff te zien tot en met 7 juni 2015. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00 uur of na telefonische afspraak. Het adres van Galerie Kolff is Noordbuurtseweg 2, Zoeterwoude Dorp. Het telefoonnummer is 071 – 5801458.

Voor meer beelden van deze Expositie bij Galerie Kolff klikt u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: