Sportpark Kerkehout the place to be

Sportvereniging Wassenaar was vrijdagavond de gastheer voor de East Riding Rangers Football Club uit het Engelse Cottingham.
Gezelligheid troef met de prima verzorgde barbecue maar de sportieve prestaties gingen daar wel aan vooraf. De C-, D-, E- en F-elftallen van beide clubs speelden tegen elkaar en dat was voetbal op niveau. Immers de club uit het Engelse graafschap East Riding of Yorkshire heeft sinds 2000 een voetbalacademie die inmiddels haar vruchten afwerpt.
Het was een sportief spektakel in een uiterst sfeervolle ambiance waar sportiviteit en respect op internationaal vlak hand in hand gingen. En dat alles is zonder meer voor herhaling vatbaar.

SV Wassenaar - East Riding Rangers FC
Natuurlijk de internationale uitstraling van Sportvereniging Wassenaar met organisator Erik Rave die samen met Richard Hewitt van de East Riding Rangers Football Club de organisatie strak in handen had. Maanden geleden werden de eerste contacten gelegd en de club met aanhang verblijft deze dagen op Landgoed Duinrell. Voetbal spelen en toetsen natuurlijk de passie voor spelers en coaches om de prestaties bij te stellen.

SV Wassenaar - East Riding Rangers FC
Met de Nederlandse driekleur en de Union Flag in de vlaggenmasten werden de wedstrijden gespeeld. Tijdens en na de wedstrijden werd de verbroedering tussen de beiden voetbalverenigingen via de smaakpapillen versterkt. De barbecue en alles wat daarbij hoort werd verzorgd door de ouders van de Wassenaar spelers.

Click here for more images of this spectacle

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: