Daphne Prins viert feest

Steevast als de Koning een feestje geeft doet Prins dat altijd twee dagen eerder. Want zo is dat wel met Daphne Prins, de doelverdedigster van SVS uit Capelle aan den IJssel. Bereikt vandaag de memorabele leeftijd dat van haar kiesrecht gebruikt gemaakt kan worden. Een mijlpaal dus voor deze kanjer.

Daphne Prins van SVS is jarig
Bij Sport Vereniging Schollevaar zijn ze maar wat blij met deze enthousiaste dame. Staat na de blessure van Shirley Kops onder de lat in het keurkorps van de trainers Arry Willemsen en Murat Karaulu.
Daarnaast en wellicht nog belangrijker voor de jarige Prins is keeperstrainer Juan Martinez Gomez. De doelman van de Feyenoord veteranen staat de jonge maar bovenal leergierige Daphne Prins met raad en daad terzijde. Is zonder meer haar steun en toeverlaat in de arena en weet als geen ander de zwakke maar ook de sterke kanten.

Daphne Prins met keeperstrainer Juan Martinez Gomez
Daphne Prins maakte een snelle droomcarrière mee. Startte bij Overmaas maar het talentje in de dop verhuisde naar SVS in Capelle aan den IJssel. Maakte van de C junioren direct de stap naar de senioren waar de jarige op jonge leeftijd al geheel werd opgenomen in de selectie. Is bovendien zelf trainer van een jeugdteam en dat past weer prima bij haar studie Sport en Bewegen. En eerlijk gezegd en gezwegen, één minuut stilzitten zit er voor deze jarige jonge dame echt niet in. Daphne Prins is altijd met een bal in de weer. Maar vandaag is het feest en wie weet levert dat weer punten op.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58
E info@decal.nl

Decal is aangesloten bij: