Berkel en BVCB maken er een mooie show van

De topper in de Vierde Klasse tussen Berkel en BVCB werd een prachtige voetbalshow. De kemphanen uit Berkel en Bergschenhoek waren geen onbekenden van elkaar. Streden onder de uitstekende en educatieve leiding van scheidsrechter Karel Neelis op Sportpark Het Hoge Land hun sportieve strijd uit. Dat alles met maximale beleving en inzet.
Berkel - BVCB
Het werd na een 3-0 ruststand 9-1 in het voordeel van thuisploeg Berkel.
Opvallend de wervelende acties van Demi de Boe en haar zus Tara, Daarnaast de ultieme traptechniek van Jaimy Treurniet. De wedstrijd had een open karakter en de ploeg uit Bergschenhoek creëerde wel degelijk mogelijkheden. Met name Larissa de Vlaming, Chardee de Stigter en Maureen Stel waren dichtbij een treffer.
Berkel - BVCB
De doelpunten voor de pauze werden gescoord door Jaimy Treurniet rechtstreeks uit een hoekschop, Rhodé Schotte en opnieuw Jaimy Treurniet.

Na de warme chocolademelk waren het achtereenvolgens Rhodé Schotte, Tara de Boe en Demi de Boe die doel troffen. BVCB kwam terug via een elfmeter trap die werd verzilverd door Josephine den Hoed.
Links Tara de Boe en rechts Demi de Boe.

De paashaas had nog meer fraais in petto met Demi de Boe die twee maal op fascinerende wijze het net liet bollen. De negende en laatste treffer kwam op naam van Tara de Boe die net daarvoor de lat had uitgetest.  Voetbal de allergrootste winnaar op Sportpark Het Hoge Land.

Voor meer beelden van het duel tussen cvv Berkel en sv BVCB klikt u hier.

Vreemde wezens

Buffelen en knuffelen bij twee

De analyse

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: