RCL wint met de hakken over sloot van Delta Sports

De spanning was voelbaar want de meisjes A van Delta Sports hadden net niet genoeg speelminuten om de gelijkmaker te scoren tegen RCL. Een leuk duel tussen RCL en Delta Sports in de Hoofdklasse A. RCL had vanaf het eerste fluitsignaal de touwtje strak in handen. Na vijf minuten spel scoorde Sabine Knibbe de 1-0. Een juist beeld van dit sportieve duel en RCL wilde duidelijke meer en kreeg dit ook. In de 18e minuut scoorde Shan Bazaz de 2-0 en deed dit opnieuw in de 33e minuut. RCL op rozen in deze wedstrijd waarin de meiden van Delta Sports nog onzichtbaar waren.

RCL MA - Delta Sports MA
Als Sabine Knibbe in de 50e minuut RCL op een 4-0 voorsprong brengt lijkt de wedstrijd gespeeld. Maar toen kwam Delta Sports pas op gang. 
Met goed spel van Delta Sports kwam thuisploeg RCL er niet meer aan te pas. De energie was na zestig minuten spel op en de ploeg van coach Jeroen Redegeld liep op alle fronten achter de feiten aan. Twee doelpunten van Sanne van Holst en vlak voor tijd een prachtige streep van Jet van Vliet bracht een keihard werkend Delta Sports bijna op gelijke hoogte.

RCL MA - Delta Sports MA
Heel zuur dat de gelijkmaker niet meer gescoord kon worden maar op basis van de eerste 60 minuten een verdiende overwinning voor de meiden van RCL.
Coach Jeroen Redegeld van RCL was blij met deze overwinning en was van mening dat deze jonge groep meiden nog meer kunnen laten zien op dit niveau. Trainingen en wedstrijdritme de basis voor succes en deze overwinning smaakt zeker naar meer.

Meer beelden ziet u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: