Open avond Edelsmeden trekt veel belangstellenden

De open avond die de Leidschendamse edelsmid Frans Penning maandagavond organiseerde trok veel bezoekers. In het ruime atelier te Leidschendam waar komende week de cursus Edelsmeden van start gaat was het dringen. Veel werk van cursisten werd tentoongesteld en dat gaf de aanwezigen een duidelijk beeld welke sieraden vervaardigd kunnen worden. Oud-cursisten die ook met veel plezier vertelden over hun ervaringen en vol trots ook in het nieuwe seizoen weer van de partij zijn.

Frans Penning tijden de open avond in zijn atelier.Edelsmid Frans Penning in zijn element tussen de schitterende sieraden van zijn leerlingen. Een edelsmid die volgens de cursisten prima de diverse technieken kan overbrengen. Een inspiratiebron voor velen is in deze specifieke en bovendien fraaie hobby van het ontwerpen en vervaardigen van sieraden.

Veel belangstelling ter introductie van de Cursus Edelsmeden van edelsmid Frans Penning
De deelnemers aan de cursus Edelsmeden kunnen op ieder niveau kennis maken met een boeiende hobby. De cursus Edelsmeden start komende week maandagavond. Het atelier van edelsmid Frans Penning is gevestigd op Bedrijventerrein Oostvlietweg, Oostvlietweg 19 A, ingang De Star, net voorbij de kringloopwinkel van Het Goed.
Een folder met meer informatie over de cursus Edelsmeden kan worden aangevraagd via het inspreken van uw gegevens op telefoonnummer 070 – 320 06 63.

Meer beelden ziet u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: