Edelsmeden een boeiende hobby

De Leidschendamse edelsmid Frans Penning organiseert op maandagavond 8 september 2014 een open avond edelsmeden.
In het ruim ingerichte atelier van Frans Penning wordt ter introductie van het nieuwe seizoen inclusief cursus Edelsmeden deze open avond gehouden.

De Leidschendamse edelsmid Frans Penning.
Geïnteresseerden kunnen op ieder niveau kennis maken met een boeiende hobby of zelfs meer. Het ontwerpen en smeden van eigen sieraden behoort tot de mogelijkheden. De cursus Edelsmeden, die start op maandag 15 september, is zowel voor beginners als voor gevorderden. Edelsmid Frans Penning organiseert sinds 1973 cursussen en begeleidt de cursisten individueel. Het atelier is voorzien van het nodige professionele gereedschap waarmee alle denkbare technieken op het gebied van edelsmeden kunnen worden uitgevoerd.

Mokumé Gané een aparte techniek met fraaie effecten. Tijdens de workshops Mokumé Gané bij Edelsmid Frans Penning kunnen mooie sieraden worden gemaakt.

Naast de cursus worden tevens ook workshops Mokumé Gané, zilvergieten en granuleren georganiseerd. Het echte geheim van de edelsmid wordt tijdens deze workshops onthuld om zelf leuke maar bovendien smaakvolle sieraden te maken. Frans Penning (1950) volgde de opleiding aan de Vakschool Schoonhoven met als specialiteit goudsmeden. Na het verkrijgen van zijn meesterteken vestigde hij zich als edelsmid.

Cursus Edelsmeden bij Frans Penning in Leidschendam Voorburg.

Het atelier van edelsmid Frans Penning is gevestigd op Bedrijventerrein Oostvlietweg, Oostvlietweg 19 A, ingang De Star, net voorbij de kringloopwinkel van Het Goed. De open avond is van 19.00 tot 21.00 uur. Een folder met meer informatie over de cursus Edelsmeden kan worden aangevraagd via het inspreken van uw gegevens op telefoonnummer 070 – 320 06 63.

Voor wat meer indrukken klik hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: