ARC wint met 3-2 van RCL

De eerste winst voor ARC zit in de pocket. De ploeg van Tosca van den Brink pakte in de ouverture drie punten in een attractief duel tegen opponent RCL uit Leiderdorp.
Coach Ron Bernardon van RCL zag zijn meiden in die beginfase goed acteren. Kwam zelfs op voorsprong in de 20e minuut door een doelpunt van Solange de Smit na een fraaie pass van Romana Bernardon op Lisette Graafland die op haar beurt De Smit in stelling bracht.

Solange de Smit van RCL scoort de 0-1 tegen thuisploeg ARC op Sportpark Zegersloot.

ARC werd wakker geschud en nam het heft in handen maar keer op keer kon het net niet worden gevonden. Aanvoerster Lisa Prins kopte net naast en Marloes de Vos had in die fase geen greintje geluk met een vrije bal en een fraai lobje. Zelfs het houtwerk kreeg het te verduren maar het leer wilde er niet in.

Kirsten Hendriks kreeg in de 28e minuut wel de meest ultieme mogelijkheid de ploegen op gelijke hoogte te brengen maar ook deze inzet trof geen doel.

Nicole Zijderveld van ARC scoort heel beheerst de gelijkmaker tegen RCL.
In de 36e minuut lukte het wel om te scoren nadat de inzet van Marloes de Vos via omwegen voor de voeten kwam van Nicole Zijderveld die geen fout maakte.
ARC op gelijke hoogte tegen RCL maar de Leiderdorpsen kwamen sterk terug met Lisette Graafland en de opkomende Maaike Toonen. De stand veranderde echter niet in die fase van de strijd.

Druk van RCL met Kim Oosterom maar Rianne Zwaan van ARC lost dit eenvoudig op.
Na de thee een beter ARC dat freewheelend via twee doelpunten van Annemein Lukkien op 3-1 kwam. RCL kwam nog terug en Faith Parto scoorde wel de aansluitingstreffer maar verder kwamen de meiden uit Leiderdorp niet. 
De ploeg heeft nog teveel geblesseerde speelsters om in een vast spelpatroon te komen maar volgende week is Stephanie Hartogs weer van de partij.

Lisette Graafland van RCL mag meters maken tegen ARC in Alphen aan den Rijn.

Eindstand 3-2 in het voordeel van ARC en daar was coach Tosca van den Brink best blij mee. Was ook van mening dat de winst volkomen terecht in Alphen aan den Rijn is gebleven alhoewel het scoren nog wel aandacht dient te krijgen.

Voor meer beelden klik hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: