Magnetische krachten bij RVVH

Uitbreiding van de selecties bij de Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules. Een bijkans magische aantrekkingskracht bevestigt de spelvreugde bij de meiden van RVVH. De Hoofdklasser wil niets liever dan het komend seizoen in ieder geval een periodetitel veroveren. Promotie naar de Topklasse Vrouwen is de ultieme doelstelling.
Remco Outjes heeft twee rechterhanden die nagenoeg beiden van edelmetaal zijn.
Scheidend coach Remco Outjes heeft in de voorbije jaren zijn kwaliteiten bewezen door een team met lef en souplesse op te zetten. Beschikt net als Oranje coach Van Gaal over een extra gave. Remco Outjes heeft twee rechterhanden die nagenoeg beiden van edelmetaal zijn. In tegenstelling tot Truus van Gaal weet Eilien, de vrouw van Outjes en zoontje Mathew, wel dat Remco getalenteerd is met twee rechterarmen en handen. Altijd gemakkelijk zelfs bij het coachen. Gelukkig blijft Outjes binnen de club actief maar zijn afscheid werd met het behalen van de RijnmondCup ten volle met goud bekroond.

RVVH vrouwen gaan komend seizoen voor de hoofdprijs.
Het trainersstokje is overgedragen aan Michel Visser en Marco Heijliggers die met de trouwe begeleiders van het blauw-witte keurkorps Willem Grootenboer en Jurjen van Ameide hun slag willen maken. Voor het tweede team zijn Theo Suurland en Peter Stasse aangetrokken.

De eerste speelster die de overstap naar RVVH zelf wereldkundig maakte was Alyssa Dijkstra. Daarna volgden Ramona van der Harst, Samira Benchamach en doelvrouwe Beau Suurland.
Voorts Jennifer Oliveira, Sharella Hunt en Shayenne Ledes. Uit de RVVH-jeugd komen Rhiannon van Kan en Verena Bos. Natuurlijk is ook Isabel Gulden weer aanwezig.
De vrolijke vier RVVH blondines op een rij van. Van links naar rechts Lindsay de Zwart, Isabel Gulden, Esmeralda van den Heerik en Nikki de Roest.
Het opvallend aantal blondines bij RVVH met de grote beker in handen hebben er nu alweer zin om een prestatie neer te zetten. Met vertrouwen uiteraard op een fraai seizoen.
Een hernieuwde kennismaking met Ramona van der Harst en Lindsay de Zwart. Ook beelden uit het verleden met Sandra van Tol en Manuela Grootenboer.

Voor nu hoog tijd om niet meer om te kijken naar wat is geweest maar het vizier op scherp te zetten. Vooruit kijken met de kanjers van speelsters die stuk voor stuk hun mannetje staan.

Voor een paar beeldjes meer klik hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: