RVVH wint Voetbal Rijnmond Cup

De Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules won in de finale van de Voetbal Rijnmond Cup van SSS uit Klaaswaal. Plaats van handeling het schitterende complex van voetbalvereniging Barendrecht op Sportpark De Bongerd. De eindstand was 3-5 na een 2-2 ruststand. Bij vlagen goed voetbal van beide formaties uit de Hoofdklasse zaterdag. SSS kreeg met name vlak na de pauze mogelijkheden een gat te slaan maar het temperament van de Ridderkerkse meiden maakte halverwege de tweede helft wel het verschil. SSS moegestreden moest hun meerdere erkennen tegen dit RVVH waar Hercules niet voor niets in de naam voorkomt.

RVVH wint vrouwenfinale Voetbal Rijnmond Cup tegen SSS.
RVVH de trotste winnaar van de Voetbal Rijnmond Cup en de meiden genoten met volle teugen wat er over hun heen kwam. Naast de imposante beker met de fraai bewerkte oortjes werden de meiden nog meer verwend. Ze kregen een tweedaags trainingsarrangement beschikbaar gesteld door Trainingskampen in een willekeurig land. Dit ter voorbereiding van de tweede seizoenhelft. Spanje werd al genoemd maar laten we daar nog niet op vooruit lopen. Bij RVVH ook het afscheid van trainer coach Remco Outjes die in de afgelopen jaren een uitzonderlijke prestatie neerzette met zijn meiden.
RVVH wint vrouwenfinale Voetbal Rijnmond Cup tegen SSS.
De speelster van SSS kregen de medailles uitgereikt door organisator Voetbal Rijnmond als verliezend finalist maar deed dit terecht met opgeheven hoofden. Voor de meiden van RVVH waren er voor de speelsters, technische en medische staf schitterende boeketten en de versierselen die bij zo’n ultieme prestatie horen.
SSS - RVVH. Een bokaal, bloemen en een trainingskamp. Vol trots lieten de meiden van RVVH dit alles wel even zien.
De grote bokaal werd uitgereikt aan Cherraine Breinburg en de trainingskamp-cheque aan aanvoerster Nikki de Roest. Vol trots lieten de meiden van halfgod Hercules het kleinood aan het publiek zien. Het was feest, groot feest en later op Radio Rijnmond was de verslaggever uren later nog steeds onder de indruk van de meiden van RVVH.

Wie wil er nu niet op de foto met………????

Meer beelden van het officiële gedeelte en speelsters van RVVH klik hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: