Berkel geeft jeugd een perspectief

Regeren is vooruitzien. Bij cvv Berkel uit Lansingerland weten ze als geen ander de betekenis maar bovendien wordt daar de daad bij het woord gevoegd. Op de vruchtbare grond van Sportpark Het Hoge Land is het trouwens goed toeven. Opvallende feiten de aankondiging van boreling Levi die tijdens de wedstrijd van Oranje tegen Australië ter wereld kwam. Een prachtige stoere maar toepasselijke naam met een veelzeggende betekenis die uiteraard de grote verbindende factor is.
Daarnaast maakte chef d’équipe Johan van Aalst wereldkundig dat er in het komende seizoen met een nieuw derde vrouwenteam aan de competitie zal worden deelgenomen.

Berkel vrouwen

De geboorte van Berkel Vrouwen III

Vruchtbare, fertiele grond, het zal u niet zijn ontgaan met teambaas Johan van Aalst die daarvan alles weet. Niet zo vreemd trouwens als groenvoorziening je professie is. Onder iedere weersomstandigheden met de groeizame warme stralen van de zon die ons iedere dag opnieuw begroet. Niet altijd zichtbaar maar op de langste dag van het jaar wel iets om even bij stil te staan.

Natuurlijk kunnen we het omdraaien en  er de kortste nacht van het jaar van maken en ook dan is het op Het Hoge Land fascinerend genoeg. Natuurverschijnselen met een duidelijke boodschap die perspectief bieden aan de jeugdspeelsters die kunnen doorgroeien in hun favoriete sport, het spelletje voetbal.
Een duidelijke verbreding van de selectie met een voortschrijdend inzicht op kwalitatief niveau.

Maar liefst acht kanjers van speelsters uit de MA stromen door naar het echte voetbal. Zullen niet vertroeteld worden door trainer Ronald Lamens en manager Johan van Aalst maar keihard klaargestoomd worden voor het grotere werk.

Nu nog startend in de Vijfde Klasse maar wel met het oog op doorstroming van speelsters naar het beloftenteam en het vlaggenschip van de club. Regeren is vooruitzien en dat doet het management bij Berkel heel opvallend. Wel met de insteek die altijd bij Berkel hoog in het vaandel staat. Resultaat de focus maar wel met een hoog gehalte aan harmonie en plezier. De drie elementen die borg staan voor resultaat bij Berkel.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: