Zesde KeepersPromotions cursus stijlvol afgesloten

In de smaak vallen de keeperscursussen van KeepersPromotions absoluut. De zesde cursus op rij alweer en Bert van Wijk van KeepersPromotion is daar best trots op. Dit mag ook wel want de talenten in de dop leren op professionele wijze de kneepjes van het vak. Het keepersvak wel te verstaan.
Zesde KeepersPromotions Cursus
Dit keer was het KeepersPromotions circus neergestreken in Hazerswoude-Dorp bij de plaatselijke voetbalvereniging Hazerswoudse Boys. Opvallend veel doelmannen en vrouwen waren op deze zesde cursus afgekomen. Uiteraard veel deelnemers van Hazerswoudse Boys zelf waar Bert van Wijk gedurende elf vrijdagavonden te gast was.

Zesde KeepersPromotions Cursus
Op het prima te bespelen kunstgrasveld van Hazerswoudse Boys keek voorzitter Leon Jacobs tevreden terug naar de elf weken waarin juist Hazerswoude Dorp de bakermat werd van de vele doelwachters. Maar liefst 50 deelnemers hadden zich aangemeld voor dit spektakel van Bert van Wijk’s KeepersPromotions. Uit alle windstreken kwamen de aanmeldingen binnen. Zegveld, Aalsmeer, Moordrecht, Kockengen, Katwijk en Rijnsburg zijn zomaar een aantal plaatsen waar de keepers vandaan kwamen. Om trouw iedere vrijdag de uitstekend verzorgde instructies van de medewerkers van Van Wijk in Hazerswoude-Dorp te volgen.
Daarnaast was elke week een gastrol voor een doelman uit de regio weggelegd. In samenspraak met Bert van Wijk werden in een circuit voor jong en oud juist de specifieke technieken van een doelwachter naar voren gebracht. Heersers in de zestien zoals het hoort.
De talentvolle jeugdige doelvrouwen. Van links naar rechts; Yvonne Ravensbergen van Rijnsburgse Boys, Daisy Hoogendoorn van Hazerswoudse Boys en Leonie Warmenhoven van FC Rijnvogels.
Tevens werd tijdens deze cursus voor het eerst een stabiliteitstraining verzorgd. Fysiotherapeute Nancy van Haaren uit Katwijk verzorgde deze lessen. Drie meiden completeerden de groep. Leonie Warmenhoven van FC Rijnvogels, Yvonne Ravensbergen van Rijnsburgse Boys en Daisy Hoogendoorn van Hazerswoudse Boys.

Zesde KeepersPromotions CursusNaast Bert van Wijk waren ieder week aanwezig Rob le Feber, Ben Mertens, Kjeld van Heyningen, Michael van der Veen, Henk van der Neut, Henny Rekelhof, Stefan Pellicaan, Ferry Hofman, Peter Koger en Hazerswoudse Boys doelman Patrick van de Reest.

Zesde KeepersPromotions Cursus
Afsluitend kregen de deelnemers nog een demonstratie te zien van de grote doelmannen. Dammes Waasdorp van Alphen, Pieter de Ruiter van Hazerswoudse Boys, Michael van Bilsen van het Goudse Jodan Boys en  Rick van der Burg van Rijnsburgse Boys.

Daarna kregen de jonge doelmannen en vrouwen de oorkonde en bovendien stralen in het najaar de sterren weer op de inmiddels befaamde KeepersPromotions shirts van sponsor Rietveld Serigrafie. Deze keeperscursus van Bert van Wijk voorziet in een behoefte en smaakt naar meer. Wordt ongetwijfeld in de nazomer weer vervolgd.

Meer beelden ziet u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: