Wie gaat Oranje achterna??

De finale van de Regio Rijnmond Cup gaat tussen RCL en SVS. Zaterdag gaan de teams op Varkenoord achter het heilige gras van de enige en echte Kuip de tweestrijd aan. Inzet van deze prestigieuze titel is uiteraard de prijs die daaraan gekoppeld is. Een verblijf in het hotel waar de grote jongens van Oranje in Hoederloo worden verwend. Dit is naast de titel van deze Regio Rijnmond Cup de inzet.

RCL - SVS, finale Regio Rotterdam Cup
Een Topklasser tegen een Eerste Klasser zou het overbekende kat en muisspelletje kunnen zijn maar de statistieken zijn juist omgekeerd. Te vaak is juist het team wat simpel scoort de winnaar van deze Regio Rijmond Cup geworden en niet de ploeg met het betere voetbal. SVS met de coaches Arry Willemsen en Murat Karaulu zijn er klaar voor om de trofee met de fantastische prijs binnen te slepen.

SVS in finale Regio Rotterdam Cup tegen RCL
Maar natuurlijk willen ook de Leiderdorpse meiden zich laten vertroetelen in Hoenderloo. De Topklasser speelde in de laatste fase van de competitie niet meer om de landstitel mee. Daarom willen de meiden deze prestigieuze Regio Rijnmond Cup graag in handen zien te krijgen met alle prijzen die daarmee gemoeid zijn.
Verleden jaar won Rhoon de titel door het beter nemen van strafschoppen tegen het Ridderkerkse RVVH.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: