Rhoon promoveert naar Hoofdklasse

Het allesbeslissende promotieduel om één plek in de Hoofdklasse tussen Rhoon en VVIJ uit IJsselstein. Het was spanning en sensatie terwijl de tranen van emotie en pijn na afloop rijkelijk vloeiden. Net als trouwens het andere nat de champagne. Maar het waren wel degelijk de drie elementen die op Sportpark De Omloop in Roon de boventoon voerden.
Rhoon - VVIJ
Geen goed voetbal, dat zeker niet maar de spanning vergoede heel veel tussen Rhoon en VVIJ. Aan elkaar gewaagde team die in feite niet voor elkaar onder deden. VVIJ met verzorgder veldspel en beter in de combinatie maar wat koop je daar nu achteraf mee. Ver in de blessuretijd een inzet van Tamara Colle die vlak voor de lijn nog werd getoucheerd door Audrey van der Horst en een 1-0 eindstand.
Rhoon vierde feest en dat kan je aan die meiden en technische staf wel overlaten.

Voor meer beelden van het feest direct na afloop van dit duel klik hier.

Waterlanders bij Patty Damsma.

Feest bij Rhoon.

Het neusje van Tamara Hollemans.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: