Berkel wint op overtuigende wijze KNVB-districtsbeker

Berkel rekende in de KNVB-bekerfinale op overtuigende wijze af met Zwervers. De finale van de Districtsbeker werd gespeeld op Sportpark Geuzenveld in Vietpolders het domein van de Voetbalvereniging Brielle. 
Zwervers uit Capelle aan den IJssel werd kampioen in de Eerste Klasse A en wilde niets liever dan de dubbel mee naar huis nemen. Dit lukte echter niet want Berkel speelde het spelletje voetbal slim en efficiënt. De doelpunten kwamen op naam van Melanie den Dulk die in de 29e minuut een vrije trap van Sandra Welles perfect afrondde. Berkel was de toonaangevende partij die het middenveld volledig onder controle had. Kreeg mogelijkheden maar het net werd echter niet gevonden.
Berkel wint KNVB Districtsbeker
In de tweede helft wederom Berkel wat de regie van deze KNVB finalepartij volledig in handen had. Maar angst speelde wel degelijk parten want de tweede alles verlossende treffer in het voordeel van Berkel viel maar niet. En juist dit zijn de momenten waarin Zwervers genadeloos had kunnen toeslaan maar dit verzuimde.

Als een projectiel schoot Lisa Wijnen voor Berkel de elf meter trap in de touwen.

In de 70e minuut een toegekende strafschop die door wie anders dan Lisa Wijnen loeihard in de touwen werd geschoten. De wedstrijd was gespeeld en na het laatste fluitsignaal was het champagne die spontaan uit flessen spoot om zich met de confetti te vermengen. Uiteraard veel bloemen voor de getalenteerde hoofdpersonen en Ruud Pauptit en Sjaak van der Kroon van de KNVB reikten de versierselen uit die bij deze imposante titel behoren.

Ook de Berkel MB meiden veroverden de KNVB Districtsbeker.
Ook de MB van Berkel won van Haastrecht waardoor de party bij Berkel compleet was. Een feest werd er gevierd tot de late uurtjes op de thuisbasis van Sportpark Het Hoge Land in Lansingerland. Een mooie afsluiting van een prima seizoen.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: