Berkel niet naar finale Regio Rijnmond Cup

Berkel heeft zich teruggetrokken uit de Regio Rijnmond Cup. De technische commissie van de dames van cvv Berkel uit Lansingerland heeft dit besluit unaniem genomen. Het beloftenteam van finalist Berkel zou onder aanvoering van Angelique Geysendorpher op Varkenoord de finale spelen tegen Topklasser RCL. 
Het vlaggenschip van Berkel speelt op 24 mei wel de finale om de KNVB Districtsbeker tegen Zwervers uit Capelle aan den IJssel.

Een kleine selectie van het beloftenteam van Berkel.
Aanvoerster Geysendorpher en alle andere speelsters van het beloftenteam wilden zich natuurlijk graag laten vertroetelen in Hoederloo. In het resort waar ook de grote jongens van Oranje met regelmaat verblijven. Dit is naast de titel van deze Regio Rotterdam Cup de inzet. Maar ze is realistisch en weet als geen ander dat juist het vlaggenschip van Berkel deze prestatie heeft neergezet. Die hadden op Varkenoord moeten staan maar dit is organisatorisch niet mogelijk gebleken.

Topklasser RCL weet vanavond tegen welke ploeg zaterdag 24 mei op Varkenoord mag worden aangetreden. SVS en Barendrecht, beide teams verliezers in de halve finale. Die teams ontmoeten elkaar vanavond en de winnaar speelt in de finale van de Regio Rotterdam Cup de finale tegen RCL.

Berkel beloften tegen SVS beloften
Het beloftenteam van Berkel met coach Ronald Lamens aan het roer oefende gisteren tegen de beloften van SVS. Een opvallend leuk en leerzaam duel waarbij de meiden uit Capelle aan den IJssel van de coaches Waldi Blinker en Vincent den Hartog duidelijk aan het langste eind trokken.

Voor meer beelden van dit oefenduel tussen de beloftenteams van Berkel en SVS klikt u hier.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: