Zeeuws-Vlaanderen gaat feest vieren

Feest in Zeeuws-Vlaanderen. Van Aardenburg tot Hulst weet komende zaterdag de andere kant van Zeeland ook waar echt feest gevierd kan worden.
Het vrouwenvoetbalteam van IJzendijke is kampioen van de Tweede Klasse B als tegen Brielle in ieder geval één punt behaald wordt.
Plaats van handeling het Gemeentelijk Sportpark van IJzendijke aan de Mauritsweg. Daar komt volgens de Tieke aanvoerster Maud Kuijpers bijkans heel Zeeuws-Vlaanderen tezamen.

IJzendijke aanvoerster Maud Kuijpers geeft tekst en uitleg bij de controle van de spelerspassen.

Feesten is iets speciaals daar op de ander kant. Wij nemen dat natuurlijk graag aan, laat daar vooral geen misverstand over bestaan. De meiden van strateeg Ronny van Poucke oogden afgelopen zaterdag in Leidschendam in het duel tegen RKAVV ontspannen maar wel volledig geconcentreerd. Een groot verschil met een jaar geleden waar, bij de extreme spanning van het net geen kampioen worden en promotiewedstrijden spelen, de balans de verkeerde kant op ging.

IJzendijke doelvrouwe Liza Catseman gaat voor de nul.
Vanaf zaterdag is Zeeuws-Vlaanderen met IJzendijke een Eerste Klasser rijker. Met meer tegenstand op een technisch hoger niveau zullen we het blauw-witte team weer in actie zien.
Afgelopen zondag was het al feest bij de club want de mannen van IJzendijke werden ongeslagen kampioen. Ook het tweede vrouwenteam neemt een riante koppositie in op de ranglijst en kan het kampioenschap niet meer ontlopen. 

Een breedlachende Thea de Blaey van IJzendijke ziet alles met vertrouwen tegemoet.

Nu dus eerst dubbel feest met het eerste vrouwenteam die de kroon op het werk van de vele vrijwilligers zetten.  Zij, die juist het vrouwenvoetbal binnen IJzendijke en heel Zeeuws-Vlaanderen op een grandioze wijze promoten en ondersteunen.
Laat het feest maar losbarsten.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: