Johan van Aalst van cvv Berkel benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van cvv Berkel op 4 januari werd teammanager van de Berkel-vrouwen Johan van Aalst in het zonnetje gezet. Voorzitter Jeroen van Leeuwen van Berkel benoemde Johan van Aalst tot Lid van Verdienste van de club uit de gemeente Lansingerland. De prestigieuze titel werd met een fraaie oorkonde, speld en een flinke bos bloemen bekrachtigd.

Johan van Aalst werd op 4 januari 2014 benoemd tot Lid van Verdienste bij zijn club cvv Berkel.

In zijn betoog ging de praeses van de blauw-gele club in op de vele werkzaamheden die Johan van Aalst allemaal voor de club verricht. Uiteraard werd gememoreerd het enthousiasme, de vrolijkheid en opgewektheid die zo kenmerkend zijn voor Van Aalst. De alom geprezen jongeman loopt al zo’n 20 jaar mee bij de club uit Berkel en Rodenrijs. Eerst als grensrechter met de vlag in de hand en later kwam de vereniging achter zijn werkelijke kwaliteiten. Een grote regelaar en nu de man achter al die Berkel vrouwen en meisjes ofwel de Berkel-snoozen. Ook de bardiensten en het wassen van kleding werd ten berde gebracht. Voorzitter Van Leeuwen sloot af om vooral ook de kwaliteiten als volkszanger nog wel even onder de aandacht van de leden te brengen. Immers Van Aalst zong voor het 40-jarig bestaan van de vereniging het Berkel lied in.

Johan van Aalst, de teammanager van de Berkel snoozen.
Johan van Aalst nam de versierselen behorende bij deze titel in ontvangst en bedankte het bestuur en de leden. De Berkel vrouwen waren helemaal in hun nopjes om zo’n kanjer in hun naaste omgeving te hebben. Ook de technische staf van de vrouwen was unaniem van mening dat deze titel op de juiste plek terecht gekomen was.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: