Van harte gefeliciteerd Johan van Aalst

Feest bij Berkel in Lansingerland. Teammanager Johan van Aalst van de Berkel vrouwen is vandaag jarig. Hoe jong Johan vandaag is geworden wordt angstvallig geheim gehouden. Van Aalst is uiteraard helemaal vergroeid met de club waar hij in het seizoen 1993-1994 schoorvoetend binnen kwam huppelen.

Teammanager Johan van Aalst van cvv Berkel uit Lansingerland.

De alom geprezen jongeman loopt al zo’n 20 jaar mee bij cvv Berkel in Lansingerland. Eerst als grensrechter met de vlag in de hand en later kwam de club achter zijn werkelijke kwaliteiten. Een grote regelaar en nu de man achter al die Berkel vrouwen en meisjes ofwel de Berkel-snoozen. Ook hoofdtrainer van de Berkel-vrouwen Cees Kruys weet als geen ander de enorme werkzaamheden van Van Aalst te waarderen. ‘Johan is het kloppend hart van de Berkel vrouwen en onmisbaar binnen de vereniging. Het is niet voor niets dat andere verenigingen jaloers zijn vanwege die tomeloze inzet die Johan heeft ten aanzien van het vrouwenvoetbal. Vergeet daarbij ook niet het enorme netwerk van contacten’, aldus hoofdtrainer Cees Kruys van Berkel die Johan van harte feliciteert.

Johan van Aalst

Bellen kan je Johan ook altijd en het plezierige is dat er altijd een terugkoppeling volgt. Te vaak op een presenteerblaadje aangereikt.
De jarige regelaar is voornemens zaterdag te gaan trakteren maar daar wordt van de meiden wel een tegenprestatie van gevraagd. En die is trouwens niet mis. Twee maal drie punten want anders gaat het feest helemaal niet door. Dus de meiden van één en twee zullen thuis tot het uiterste moeten gaan om Zevenhoven en Jodan Boys te verslaan. Johan van Aalst zorgt als balsponsor voor de wedstrijdbal dus het is nu aan de meiden om hun uiterste best te doen om vooral Johan niet teleur te stellen.

Lees meer over de groene hulk

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: