Sportvereniging Wassenaar zwaar gestraft

De Tuchtcommissie van de KNVB heeft sportvereniging Wassenaar zwaar gestraft. Het eerste mannen team is uit de competitie genomen en mag pas komend seizoen weer actief deelnemen. Een enorme domper bij de club die juist aan een opvallende goede periode bezig was. Alle aandacht gaat de komende tijd dan ook uit naar de vrouwen die nu de groen-witte eer moeten verdedigen.

Sterk aan de bal Kristel Valk van Wassenaar

Er hoeft niet omheen gedraaid te worden want excessen horen nu eenmaal niet thuis op de voetbalvelden. Op 2 november eindigde de wedstrijd van voetbalvereniging Haagse Hout in ’s-Gravenhage tegen het groen-witte team van sportvereniging Wassenaar in een massale vechtpartij. Tijdens het duel werd een speler van Wassenaar met rood van het veld gestuurd. De eindstand derhalve 0-0 maar in de catacomben van het sportcomplex kwam het tot een handgemeen waarbij diverse spelers van de twee verenigingen betrokken waren.
Slechts één team wordt nu gestraft door de Voetbalbond wat reden is voor de Wassenaarse club om zo mogelijk beroep aan te tekenen tegen deze uitspraak. Dit na de officiële lezing van de KNVB. Daarnaast loopt nog een strafrechtelijk onderzoek waarvan de uitslag nog niet voorhanden is.

Het keurkorps van Wassenaar is nu het vrouwenteam. Prima voetbal en de meiden hebben het helemaal naar hun zin bij de groen-witte club op Sportpark Kerkehout.

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: